Kennisruimte
Image default
Zakelijke dienstverlening

Succesvol zaken doen met Surlogic

Surlogic is een bedrijf dat is gevestigd in Best, Noord-Brabant. Het is een logistieke dienstverlener die zich concentreert op e-fulfilment. Met andere woorden, als u een bedrijf heeft dat zich bezighoudt met e-commerce, dan kan Surlogic het logistieke deel van uw bedrijfsactiviteiten voor zijn rekening nemen. We praten dan met name over webwinkels. Daarvoor is een goed functionerende logistiek een succesfactor. Er is veel concurrentie en een vlotte en foutloze aflevering van bestellingen worden door klanten zeer op prijs gesteld. Als er problemen zijn met die aflevering, dan komen klanten niet terug en uw reputatie wordt erdoor aangetast.

Kenmerken van e-commerce

We praten over e-commerce, maar in het geval van webwinkels zouden we ook over i-commerce, met de letter i van internet, kunnen praten. De grote opkomst van webwinkels is toch vanwege de beschikbaarheid van het internet. Ook voor een webwinkel is de ‘etalage’ van groot belang. Als een klant bij uw online winkel terechtkomt, dan moeten de presentatie van de producten en de toegankelijkheid van de website ervoor zorgen dat de klant bij uw website blijft, en hopelijk een bestelling plaatst. Als dat laatste wordt gedaan, dan moet de logistiek voor de aflevering zorgen. U dient natuurlijk een terugmelding te krijgen als dat (niet) is gebeurd en u dient ook de voorraadsituatie te kennen. Dat om te voorkomen dat in de winkel een product wordt aangeboden dat niet in voorraad is.

E-fulfilment

E-fulfilment is specifiek voor e-commerce. Het betreft de ontvangst en opslag van goederen, het afhandelen op bestellingen en het regelen van het transport. Flexibiliteit en snelheid zijn, naast de gebruikelijke eisen aan fulfilment, zeer belangrijk voor e-fulfilment. Klanten zijn gewend om hun bestellingen snel te ontvangen, bij voorkeur binnen 24 uren. U kunt dat zelf voor uw rekening nemen, maar het is zeker de moeite waard om te onderzoeken of een specialist als Surlogic dat beter en goedkoper voor u kan doen.

Wat biedt Surlogic

Surlogic kan het hele logistieke proces van e-commerce voor zijn rekening nemen, inclusief verpakking, etikettering en het afdrukken van de pakbonnen. Surlogic heeft de kennis, ervaring, technologie en distributienetwerk, die uw bedrijf zeer waarschijnlijk niet in huis heeft. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de communicatie met u is. Ze doen de e-fulfilment voor diverse e-commerce bedrijven en kunnen door hun omvang en efficiëntie u goede tarieven bieden. Als uw logistieke partner werken ze met u samen om van uw e-commerce bedrijf een succes te maken.

https://surlogic.nl/nl/