Kennisruimte
Image default
Zakelijke dienstverlening

Spoor 2 re-integratie en burn-out

Re-integratiebureau Werkcontact begeleidt mensen bij hun groei op het werk of privé en helpt bij het oplossen van belemmeringen die je verhinderen je eigen weg te bewandelen. Dat kan gaan om hooggevoeligheid, jonge en/of hoger opgeleide vrouwen en mannen, burn-out, angsten, depressies of andere thema’s.

Ieder mens is bijzonder en perfect zoals hij of zij is; helaas geloven we dat niet en wordt de invloed van anderen zo groot, dat we onszelf (dreigen te) verliezen; we doen niet meer wat goed is voor ons. Dat maakt lusteloos, verdrietig, gefrustreerd, afgesloten of bang.

 Ben je ook bezig alle schotels angstvallig in de lucht te houden? Vergeten dat je een innerlijk kompas hebt? Van plan om je werk weer met passie te doen? Op zoek naar de rol van gevoel en intuïtie in je leven? Leren ambitie en energiemanagement te combineren? Afhankelijk van anderen geworden? Je leven weer eenvoudig maken? Creativiteit naar boven laten komen?

Burn-out en re-integratie spoor 2

Mensen zijn voor dat ze worden getroffen door een burn-out vaak erg weg van zichzelf. Ze verzinnen vaak strategieën om niet te hoeven voelen wat ze aan het doen zijn, maar die begeven het op enig moment een keer en dan ga je onderuit. Na veel en intensieve spoor 2- of outplacementbegeleiding door Werkcontact, krijgen ze weer controle over hun eigen leven en weten ze dat alle zekerheid nog volledig in hunzelf zit. Hierdoor bepalen ze voortaan zelf weer hoe hun leven eruit ziet!

 Re-integratiebureau Werkcontact handelt bij outplacement of spoor 2 re-integratie altijd in het belang van de cliënt

Werkcontact geregistreerd en gecertificeerd door het International Coach Register (ICR) en conformeert zich uiteraard aan de gedragscode van het ICR.

Daarnaast hanteert Werkcontact Algemene Voorwaarden inzake de dienstverlening en houdt Werkcontact zich aan de gedragscode van OVAL. Deze gedragscodes zijn allen tijde van toepassing en worden bekend verondersteld indien de cliënt en de counsellor/coach van Werkcontact starten met de begeleiding.

 

https://www.spoor2reintegratiespecialist.nl