Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Familie bezoek of uitstapje?

Heb je binnenkort een dagje uit gepland met je partner en kinderen of moet je op bezoek bij je schoonouders? Is dit het geval dan moet je een aantal zaken op een rij zetten. Heb je een auto ter beschikking? Zo ja, is die auto veilig genoeg om deze mensen te vervoeren? Heb je in jouw auto überhaupt plek voor 5 a 6 man? Wanneer dit niet zo is moet je misschien gaan overwegen om een auto te huren voor een bepaalde tijd.

 

 

Auto huren in Limburg

Het moment dat jij de knoop doorhakt en besluit om in ze te gaan met een autoverhuur limburg, is De Mulder in Venray een van de beste keuzes die je kan maken. Autoverhuur de Mulder is al jaren bekend in Venray en omgeving. Zij staan voor betrouwbaarheid. Ook is de service van grote kwaliteit en bovendien hebben ze een ruim aanbod in verschillende auto’s, busjes en nog veel meer. Buiten dit zitten er nog meer voordelen aan het huren van een auto bij de Mulder. Wat dacht je bijvoorbeeld van 24 uur per dag ANWB service in heel Europa of gratis verhuis accessoires, sneeuwkettingen en winterbanden.

 

Speciale voertuigen

Behalve het standaard aanbod verhuurt de Mulder ook specialere voertuigen. Denk hierbij aan vrachtwagens met een laadvermogen van wel 12.000 kilogram. Ook hebben ze rolstoelbussen beschikbaar. Deze zijn vanzelfsprekend geheel rolstoelvriendelijk. Verder heb je ook nog de keuze tussen een 9-persoons bus. Heb je een aanhanger nodig om afval of goederen te vervoeren, dan zit je bij de Mulder goed.

 

 

 De goede auto voor een gelegenheid

Het huren van een auto kan erg leuk zijn. Je krijgt namelijk de kans om voor een tijdje een andere auto te rijden. Voor welk soort auto je gaat is volledig aan jou. Dit hangt natuurlijk ook af van jouw behoeftes en wensen. Heb je ruimte nodig om veel mensen te vervoeren is het huren van een grote auto of busje waarschijnlijk het beste. Is het gezelschap wat kleiner en rij je liever iets snellers en sportiever kun je er voor kiezen om een mooie hatchback, sedan of zelfs cabrio te huren

https://autoverhuurdemulder.nl/auto-huren-limburg/