Kennisruimte
Image default
Zakelijke dienstverlening

Webshop in Magento 2 laten bouwen door een specialist

Voordat je met Magento 2 begint, moet je het ideale team vinden om je winkel te bouwen. Het vinden van de juiste programmeurs is moeilijk, maar het is een essentiële stap. je wenst niet vast te zitten aan programmeurs die niet aan je criteria kunnen voldoen of die je op lange termijn meer tijd en geld kosten. De ontwikkelaar(s) die je selecteert zullen verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van je e-commerce platform en codebase terwijl je bedrijf zich uitbreidt. Dit betekent dat zij een groot effect hebben op hoe goed je bedrijf draait, hoe snel nieuwe functies worden uitgevoerd en hoe duur onderhoud later zal zijn. Kom erachter wat de redenen zijn om een Magento 2 specialist in te schakelen, lees het hieronder in het artikel. 

Webshop in Magento

Magento, een open source e-commerce platform, biedt alle elementen die een web-based bedrijf nodig heeft om de verkoop te verhogen. Bedrijven van alle soorten en maten kunnen dit platform gebruiken om hun producten te adverteren, aan te bieden en aan klanten te leveren. Omdat het open source en gratis is, is Magento een complete e-commerce oplossing waarmee bedrijven meer producten op de markt kunnen brengen. Ze hoeven de broncode niet te onthullen, omdat het open source is, en ze kunnen deze gratis bekijken, wijzigen en delen. Veel succesvolle bedrijven hebben Magento gebruikt, zoals Mercedes-Benz, Nike en Adidas.

Een van de belangrijkste voordelen van Magento 2 is dat het geavanceerde technologieën bevat. Het is ontworpen met een moderne software architectuur waardoor het moeiteloos kan schalen. Bovendien verlaagt de open source code waarop het is gebaseerd de eigendomskosten. Bovendien is er een gloednieuwe templating-engine toegevoegd, die geavanceerder is dan de vorige. Dit betekent dat het grotere en complexere e-commerce winkels kan beheren. Ten slotte maakt het ook gebruik van een verbeterde zoekmachine, wat gunstig is voor klanten die sneller kunnen vinden wat ze zoeken. Het helpt ook SEO, omdat zoekmachines pagina’s effectiever kunnen crawlen.

De nieuwste versie van Magento wordt aangedreven door MySQL, wat een efficiëntere databasetechnologie is dan die welke werd gebruikt voor Magento 1. Dit zal voordelig blijken te zijn voor bedrijfseigenaren omdat het zal helpen de kosten te verlagen en ook de SEO te verbeteren. Omdat het betrouwbaarder is dan de vorige versie, zullen er minder storingen en crashes optreden. Met minder vraag naar middelen, betekent dit dat ondernemers de mogelijkheid hebben om te besparen op operationele kosten en het geld te investeren in het verhogen van hun omzet. Als je hulp nodig heeft met Magento 2, dan kan Vendic je wellicht helpen. Bezoek de website voor meer informatie over Magento. 

https://vendic.nl/