Kennisruimte
Image default
Tweewielers

Wat maakt de Yedoo steps zo bijzonder?

Het merk Yedoo is afkomstig uit Tsjechië en heeft in 2011 het Nederlandse merk ‘Kickid kindersteppen’ overgenomen. Door deze overname heeft Yedoo een Europese dekking met dealers in heel Europa. Yedoo hoort bij de grootste spelers van Europa op gebied van kindersteppen. Maar Yedoo heeft niet alleen kindersteppen, ze maken ook steps voor volwassenen. De filosofie achter de steppen van Yedoo is dat ze steppen willen maken zonder poespas en tegen een eerlijke prijs.

Voor iedereen een step.

Wil je sportief steppen of ben je van plan om jouw step als serieus vervoermiddel te gebruiken? Yedoo heeft voor iedereen een step. Er zijn verschillende modellen welke verschillen in materiaal, gewicht en model. Allemaal met unieke eigenschappen. Zo zijn de sterke stalen steppen ideaal voor dagelijks gebruik als transportmiddel. En de lichtgewicht aluminium modellen lenen zich perfect voor sportieve langere tochten.
Ook voor kinderen heeft Yedoo diverse modellen en naast de kindersteppen zijn er ook loopfietsen voor de aller kleinsten. Veel modellen zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat iedereen een geschikte step zou kunnen vinden.

Kwaliteit en veiligheid

Met de jarenlange ervaring die Yedoo heeft op het gebied van steppen, hebben ze altijd een hoge kwaliteit weten vast te houden. Alle modellen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van luchtbanden, velgremmen of schijfremmen. De luchtbanden geven de Yadoo steppen een hoog rijcomfort en door de sterke velgremmen of schijfremmen kun je veilig, op tijd tot stilstand komen. Zelfs de loopfietsen zijn voorzien van luchtbanden en hebben ook een velgrem.

Dankzij het degelijke ontwerp en de kwalitatief hoge materialen hebben de Yedoo steps weinig onderhoud nodig. En voor het kleine onderhoud dat nodig is kun je bij iedere fietsenmaker terecht.

Jouw unieke step

Gebruik jij jouw step dagelijks om mee naar jouw werk te rijden, dan ontkom je er niet aan dat je weleens over een nat wegdek rijdt en dat je weleens iemand in moet gaan halen. Een belletje en spatborden zijn dan geen overbodige luxe. Yedoo heeft dan ook verschillende accessoires beschikbaar voor de meeste modellen. Ook wanneer je langer bent is het mogelijk een stuurpen verlenger er bij te kopen. Voor de sportieve stepper zijn er ook ergonomische bar ends beschikbaar. En zelfs aan de trouwe viervoeter is gedacht. Er is namelijk een dog-adapter beschikbaar. Hiermee kun je op een veilige manier de hondenriem aan de step vastmaken zodat je samen met jouw hond kunt steppen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de steppen van Yedoo? Neem dan een kijkje in onze webshop.

https://stepsonline.nl/product-categorie/yedoo/