Kennisruimte
Vakantie

Vakantiehuis huren in Le Marche

Wij waren op zoek naar een bedrijf dat vakantiehuizen verhuurd in Le Marche, Italië. Natuurlijk kun je dat laten regelen bij een grote reisorganisatie. Maar dat kost dan al gauw erg veel geld. En krijg je er soms nog geen eens zo veel voor terug qua hoe de vakantiewoning eruit ziet. Zodoende zijn wij verder gaan zoeken op het internet. En al snel kwamen wij Casa Vacanza Italia tegen.

Waarom Le Marche?

Maar voordat wij op zoek waren naar een vakantiehuis in Le Marche, wisten wij nog niet eens naar welk gebied we dit jaar zouden gaan. Wij gaan altijd met een hele familie (drie gezinnen) in de zomervakantie een weekje ergens naartoe. En het liefst ieder jaar een ander land. Of in ieder geval een ander gebied. Zodoende dat een aantal uit zijn gaan zoeken welke plekken interessant zijn. Ook natuurlijk denkend aan onze kinderen. Al gauw kwamen ze met Le Marche. Op foto’s zag het er in ieder geval prachtig uit! Heel mooie natuur met een geweldig strand en zee. Zodoende, toen iedereen ermee instemde, hebben wij voor dat gebied gekozen. Toen op zoek naar een vakantiehuis. Zoals gezegd viel dat aan het begin nog niet mee, omdat we alleen maar uitkwamen bij grote vakantie organisaties. Terwijl wij uit ervaring weten dat er ook altijd wel een paar kleinere bedrijven zitten die voor een lagere prijs een vakantiewoning, in dit geval een in Le Marche, verhuren. En dan is het meestal ook nog veel groter!

Casa Vacanza Italia

Zodoende kwamen wij uit bij Casa Vacanza Italia. Daar zagen we een flink assortiment van beschikbare vakantiewoningen. En uiteindelijk vonden wij een mooi 12 persoons vakantiehuis. Die hebben wij dan ook gehuurd. Binnenkort breekt eindelijk de zomervakantie aan en kunnen wij daar, in de vakantiehuis in Le Marche, intrekken.