Kennisruimte
Image default
Vakantie

Een stukje welzijn terugkrijgen!

Veel mensen voelen zich niet vrij om te doen wat ze willen. Veel wordt ervaren als moeten en dat is jammer. Het groeiende aantal mensen dat tegen psychische problemen aanloopt, is een reden om eens na te gaan bij jezelf of je nog wel genoeg doet waar je blij van wordt. Ervaar je nog wel genoeg vrijheid in je leven? Heb je wel welvaart, maar voel je je steeds minder gelukkig?

Het oplossing zit in jezelf

De vraag is, hoe je meer welzijn en geluk kunt gaan ervaren. Het gaat erom dat je je niet meer zo laat leiden door:

  • Wat anderen vinden.
  • Wat je ego wil (bijvoorbeeld meer verdienen dan de buurman)
  • Hoe je het altijd geleerd hebt.

De kunst zit hem dus in het luisteren naar je hart en dan kijken hoe je hart en verstand samen laat werken voor je welzijn. Dat is de ideale situatie.

Stacaravan kopen

Stel dat je weinig vrijheid ervaart, omdat je meer in het groen zou willen leven, maar daar niet aan toekomt? Je moet immers ook nog werken en je hebt ook nog die hoge hypotheek. Maar, er zijn wel andere oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld een stacaravan kopen en veel op de camping zijn. De meeste campings staan in groene gebieden. Als de caravan dan ook nog eens een vaste plek heeft, niet te ver weg van huis, dan kun je elk weekend ‘op vakantie ‘. Dat betekent wel dat je een stuk welvaart op moet gaan offeren. Maar is dat het dan waard? Wat is voor jou nu echt belangrijk?

Is een stacaravan kopen wat duur? Misschien is het mogelijk om goedkoper te gaan wonen of om op een andere manier je uitgaven te beperken. Natuurlijk is een caravan kopen niet de enige oplossing. Het is gewoon een voorbeeld van hoe je meer welzijn terugkrijgt.

‘Met wat welvaart weggeven, kan je een stuk welzijn terugkrijgen.’

https://www.muhastacaravans.nl/stacaravan-verkopen/