Kennisruimte
Image default
Vakantie

Voor een ontspannende vakantie kunt u een hotel met wellness boeken in Winterberg

Winterberg ligt op een uur of vier rijden van de Nederlandse grens. Dit elegante stadje ligt midden in de bergen van het Sauerland in een omgeving die verfrissend anders is dan de uitgestrekte Nederlandse vlaktes. Door de hoogte en de bergen ligt er in de winter meestal sneeuw, wat een schitterende omgeving schept voor een kerstvakantie of een paar dagen skiën. Ook in andere jaargetijden bieden de frisse berglucht en de mooie natuur rond de stad een perfect toneel om even helemaal in te ontspannen. Der Brabander is het beste hotel in Winterberg als u Nederlandse kwaliteit en Duitse gezelligheid wilt combineren met luxueuze wellnessopties.

Helemaal ontspannen in het spagedeelte van dit luxe hotel

Sommige mensen willen de hele dag buiten zijn tijdens een vakantie in Winterberg. Als u van bergen houdt en graag actief bezig bent dan zijn er ook onwijs veel mogelijkheden hier. Na een actieve dag op de skipistes, mountainbike- of wandelpaden kunt u heerlijk ontspannen in het verwarmde buitenbad of de sauna van hotel Der Brabander. Het kan echter zijn dat u helemaal geen zin heeft om buiten actief te zijn. In dat geval is het wellnessgebied van dit hotel in Winterberg de perfecte plek om uzelf een hele dag in de watten te leggen. Er zijn geweldige massages beschikbaar die u helpen om helemaal te ontspannen.

Geniet van heerlijk eten en drinken

Dit hotel is in dertig jaar uitgegroeid van een kleine familiaire plek naar één van de populairste vakantiebestemmingen van Winterberg. Dat komt doordat er tot in de puntjes wordt gezorgd voor de gasten. U kunt in dit hotel heerlijk eten en drinken. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en u kunt zelf kiezen of u ’s avonds het heerlijke drie- of viergangenkeuzemenu wilt nuttigen in het hotel, of liever elders in het stadje wilt eten.