Kennisruimte
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze webshop kun je een geweldige online pubquiz kopen

Zin in een gezellige avond met vrienden of collega’s? Ga eens een online pubquiz kopen! Het kan bij Pubquizshop.nl, een website die in 2015 is opgericht door Perry Stinis. Perry Stinis was na één keer een pubquiz te hebben gedaan helemaal onder de indruk en organiseerde er al snel zelf een bij zijn korfbalclub. Dit beviel hem zo goed, dat hij er zijn beroep van wilde maken. Hierop besloot hij om samen met een vriend een bedrijf te beginnen waar mensen een pubquiz kunnen kopen. Dit leidde tot de webshop Pubquizshop.nl, waarop dagelijks talloze mensen een pubquiz kopen.

De pubquizzen

Wil je een online pubquiz kopen? Dat kan! Maar ook offline pubquizzen worden aangeboden. De pubquizzen zijn er in verschillende thema’s. Zo is er een speciale manneneditie, een speciale vrouweneditie en kun je een pubquiz kopen in het thema Wie is de mol? of de Nineties. Daarnaast zijn er algemene pakketten te verkrijgen. Deze bestaan uit 60 tot 80 vragen, verdeeld over meerdere subcategorieën. Zo zijn er vragen over sport, aardrijkskunde en muziek. Je bestelt de online quizzen gemakkelijk in de webshop, waarna je deze meteen kunt gebruiken. De online quizzen zijn gemaakt in de vorm van een PowerPointbestand, waar zowel de vragen als de antwoorden op staan.

De service

Het bedrijf biedt een onwijs goede service. Alles wordt tot in de puntjes voor je uitgewerkt. Je hoeft zelf niets te doen. Mocht je dat willen, kan het bedrijf zelfs een quizmaster bieden. Hij of zij is zeer professioneel en ervaren en weet als geen ander hoe hij of zij het publiek een hele avond kan vermaken. Bovendien mag je zelf ook met ideeën komen, om de avond nóg perfecter te maken. Het bedrijf staat overal voor open en probeert zoveel mogelijk met je mee te denken. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen.