Kennisruimte
Tweewielers

Een goed ART 3 schijfremslot goedkoop online bestellen

In het woord “goedkoop” zit ook het woord “goed”. Toch blijkt goedkoop maar al te vaak duurkoop, zeker wanneer je online een nieuw schijfremslot wilt aanschaffen weet je vooraf niet precies wat je zult ontvangen. Dan is het goed om te weten dat scooteronderdelenshop.com een betrouwbare webwinkel is met een adres in Nederland, hier worden alleen kwaliteit sloten verkocht. Daarnaast vind je hier ook ART gekeurde sloten, dit zijn onafhankelijk gekeurde sloten waardoor je direct kunt zien hoe veilig het schijfremslot is. Met een rating van ART 3 of hoger kun je ook een diefstalverzekering afsluiten. Je ziet het, online via de webshop een schijfremslot aanschaffen hoeft niet moeilijk te zijn. Op deze pagina geven we je nog wat meer informatie over het juiste schijfremslot voor jouw scooter.

 

Direct een nieuw schijfremslot bestellen? Ga meteen naar scooteronderdelenshop.com voor het complete assortiment.

 

Online een schijfremslot kopen is goedkoop

Je weet vast al dat online kopen vaak een stuk goedkoper is dan in de winkel. Je weet ook dat sommige webwinkels goedkope import artikelen leveren met een mooie productfoto. Op zich is dat niet zo erg, uiteindelijk heb je in Europa een zichttermijn van 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen. Helaas doen buitenlandse webshops daar soms moeilijk over, of ze vragen hoge retourkosten waarmee het terugsturen van jouw nieuwe schijfremslot een dure grap wordt. Scooteronderdelenshop.com is een Nederlandse webwinkel met echte product foto’s en goede producten. Dat hoef je niet aan te nemen van de winkel, en ook niet van ons, daar heb je bij sloten een heel betrouwbaar middel voor; het ART keurmerk.

 

Let op het ART 3 keurmerk

ART is een Nederlandse stichting die diefstal van tweewielers wil terugdringen. Het keuren van sloten is daar een effectief middel voor. Een fabrikant kan vrijwillig een slot aanbieden ter keuring, het slot wordt getest op bestendigheid tegen kraken en krijgt vervolgens een ART keurmerk op een schaal van 1 tot 5. Een ART 2 keurmerk is meestal voldoende voor een fiets, een ART 4 keurmerk is geschikt voor een motorfiets en ART 3 is ideaal voor scooters. Je kunt daarmee ook een diefstalverzekering afsluiten.

 

Waarom mensen kiezen voor een schijfremslot

Je zult niet snel een kabelslot vinden met een ART 3 keurmerk, die zijn redelijk eenvoudig te kraken. Beugelsloten zijn heel sterk, maar wel groot en zwaar. Kettingsloten kunnen ook enorm sterk zijn, maar zijn wederom behoorlijk zwaar. Een nieuw schijfremslot kopen met ART 3 rating maakt het slot lichter, kleiner en toch net zo veilig. Daarom kiezen veel mensen voor een nieuw schijfremslot aanschaffen. Er zijn zelfs modellen met een alarmsysteem voor optimale veiligheid.

 

Controleer of een schijfremslot past op jouw scooter

Er zijn scooters waar je geen schijfremslot op kunt bevestigen, controleer eerst goed of het mogelijk is, en informeer eventueel even bij de helpdesk van scooteronderdelenshop.com. Je kunt in dat geval kiezen voor een nieuw beugelslot of kettingslot met een ART 3 keurmerk of hoger. In elk geval zul je via de online webshop goed én goedkoop uit zijn, met alle garanties en voorwaarden die je van een betrouwbare webshop mag verwachten.

 

Ga nu naar scooteronderdelenshop.com en zoek jouw slot uit!