Kennisruimte
Image default
Hobby en vrije tijd

Een bubbelbad binnen: 4 voordelen op een rijtje gezet

Een bubbelbad voor binnen wordt steeds meer en meer populairder. In Nederland groeit de belangstelling gestaag voor wellness in de badkamerruimte. Een whirlpool kopen heeft heel wat voordelen te bieden. De bubbelbaden hebben over het algemeen een groot ligoppervlak en zijn voorzien van talrijke extra accessoires. Enkele pluspunten van een whirlpool kopen even op een rijtje gezet.

Een whirlpool kopen is uitstekend voor de gezondheid

Het leven is de jongste jaren een heel stuk hectischer geworden. Naast het werk worden grenzen verlegd door op zoek te gaan naar vrijetijdsbestedingen, een avondje uit te organiseren of de kinderen naar hun favoriete hobby te brengen. Maar na inspanning volgt ontspanning. Enerzijds om te herstellen van de drukke dag, anderzijds om de batterijen weer op te laden voor de volgende dag. Een whirlpool kopen zorgt ervoor dat je volledig herstelt van de geleverde dagtaak en draagt tegelijkertijd ertoe bij het vermogen om te herstellen op te krikken.

Het bevordert de stofwisseling en de algemene bloedsomloop

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat regelmatig gebruik van een whirlpool de stofwisseling en de bloedsomloop verbetert. In een bubbelbad baden zorgt ervoor dat er een soort massage van je hele lichaam plaatsvindt. Op die manier geraak je voor de volgende dag weer heel fit en ga je je kiplekker voelen.

Een whirlpool zorgt voor een relaxerende werking op de spieren

Het is een publiek geheim dat een whirlpool een kalmerende werking heeft op de spiermassa. De warme waterstralen kalmeren, terwijl de doorbloeding zorgt dat de spieren het juiste aantal zuurstof ontvangen. Heb je last van pijnlijk aandoende spieren? Dan doen de aanwezige jets hun werk door een massage uit te voeren. Hierdoor spaar je een masseur uit. Wie op regelmatige basis een half uur dit doet gaat de resultaten na een tijdje kunnen waarnemen.

Volledig relaxen dankzij het grote ligoppervlak

In tegenstelling met andere baden heeft een whirlpool een groot ligoppervlak. Je hebt de mogelijkheid om er volledig relaxerend in te liggen dankzij de lange en brede ruimte die beschikbaar is. Door middel van de voorgevormde kuipen en het speciale vormgevende design kan je in een bubbelbad volledig tot rust komen. Een whirlpool kopen zorgt ervoor dat je als herboren uit een bad stapt na een lange dag en de batterijen weer zijn opgeladen.