Kennisruimte
Image default
Telefonie

Sony Xperia L4 hoesje

In tegenstelling tot eerdere modellen heeft de Xperia L4 een beter beeldscherm, camera en opslagcapaciteit. Het is een tijdloze stijl, heeft een batterij die lang meegaat en een drievoudige camera. Dit zijn slechts een handvol dingen die we van deze smartphone kunnen verwachten. Sony Xperia L4 hoesjes beschermen jouw nieuwe telefoon tegen schade. Het Sony Xperia L-assortiment blijft ons grote waarde bieden met een verfijnde look en hoge gebruiksvriendelijkheid.

Specs Sony Xperia L4 

Scherm – Het 6,2-inch scherm met een filmische beeldverhouding van 21: 9 gebruikt het hele scherm om je een diepgaande kijkervaring te bieden. Sony Xperia L4 hoesjes kunnen jouw grote nieuwe scherm beschermen tegen ongelukjes, waardoor je er nog langer plezier van hebt.

Interne en uitbreidbare opslag – Met een respectabele 64 GB aan interne opslagcapaciteit zal de Xperia L4 op korte termijn niet vol raken. Als je echter dagelijks gretig foto’s maakt en apps downloadt, kun jij de opslag met maximaal 512 GB upgraden met behulp van een Micro SD-kaart, zodat je niet snel zult stranden zonder opslag.

Telefoonhoesje.nl

Op telefoonhoesje.nl kun je leuke en unieke hoesjes kopen voor jouw Sony Xperia L4. Zo verkoopt dit bedrijf transparante Sony Xperia L4 hoesje, maar ook Sony Xperia L4 covers en book cases.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes