Kennisruimte
Telefonie

Iedere klantenservice bereikbaar via 0906-1850

Voor algemene vragen aan T Mobile kun je kijken op t-mobile. nl. Je vindt er nuttige info over onder meer: toestelmerken, sim only, prepaid, winkels en de klantenservice. Is je vraag specifieker of persoonlijk van aard? Dan is het verstandig een belletje te doen. Dit is het telefoonnummer van T Mobile: 06-24001200. Het nummer is voor klanten van T Mobile gratis.

In Bonn, Duitsland staat hoofdkantoor van dit internationale bedrijf. T Mobile bestaat sinds 1999 en geldt anno nu als grote speler op het terrein van mobiele telefonie en vaste aansluitingen. Zeker sinds de overname van Ben is het een speler van betekenis. Wereldwijd werken er bij T Mobile circa 228.000 mensen. In Nederland zijn dat er 1775. De landelijke omzet over 2017 wordt geschat op EUR 327 miljoen. Wereldwijd gaat het om tientallen miljarden euro’s. De huidige CEO van T Mobile is Søren Abildgaard.

Bellen met T-Mobile?

Wanneer kun je het beste met T Mobile bellen? Dit zijn de tijden waarop de klantenservice bereikbaar is: van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur. Zaterdag nemen de medewerkers van 09.00 tot 17.30 uur de telefoon op.

Dit is de eerste boodschap die je te horen krijgt: “Welkom bij T-mobile. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij uw mobiele T Mobile nummer nodig. Toets na de pieptoon uw mobiele T Mobile nummer in.” Het keuzemenu dat je vervolgens te horen krijgt, is vrij uitgebreid. Voor een werknemersabonnement luiden de eerste vier keuzes als volgt. “Voor vragen over je betalingen of je facturen kies 1. Voor vragen over ons netwerk je toestel of je simkaart kies 2. Voor het vernieuwen, wijzigen of beëindigen van je contract kies 3. Voor T Mobile Extra, voicemail of onze andere producten en diensten kies 4.” Bij de vijfde, laatste mogelijkheid wordt je doorverwezen naar de website van T Mobile.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/