Kennisruimte
Image default
Telefonie

Sinds we NuCall gebruiken, is alles veel beter

Als wij NuCall niet hadden gevonden, was ons bedrijf kopje onder gegaan als het ging om communicatie en internet. Al voor een langere periode hadden we een geïmproviseerde telefooncentrale en eigen internet gemaakt waardoor onze connecties heel onstabiel waren. Dit kwam omdat we flink op ee budget zaten. Nu hebben we wat extra geld over, dus dit konden we mooi in betere provider en telefooncentrale stoppen. maar nu was de vraag welk bedrijf moesten we hiervoor nemen?

Een provider vinden zoals NuCall

We hadden al eerder een keer goede verhalen gehoord van NuCall alleen in het begin dachten we vooral dat we het zelf konden. maar na een tijdje besefte we al te goed dat we hier echt iemand nodig hadden die expertise had in het vak. gelukkig herinnerde een van onze collega’s NuCall nog en zijn we meteen op de website ervan gaan kijken. Ze boden een goede provider en telefooncentrale aan voor een redelijke prijs per maand. we namen contact op met NuCall en ze wilden ons graag helpen. We prikten samen een datum om alles over over te laten gaan naar het netwerk en de apparatuur van NuCall. Hierbij zouden we geen last hebben met het werk.

Telefooncentrale en meer!

Tijdens onze afspraak met het bedrijf, hebben ze ons gloednieuwe apparatuur gegeven waarmee we onze telefooncentrale helemaal hebben vernieuwd en het internet een stuk stabieler is geworden. Met de telefooncentrale hadden we meteen door dat we veel meer opties hadden dan onze vorige centrale. Hierbij konden we mensen doorverbinden met een ander apparaat en meer. Sowieso kregen we van onze klanten veel complimenten over de stabiliteit van de connectie. Daarnaast hield NuCall ons altijd op de hoogte van de laatste updates van het systeem en het netwerk. Dus we hebben totaal geen spijt van onze keuze!

Bezoek de website

Wilt u meer informatie over de producten en de diensten die dit bedrijf voor u kan regelen en voor uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van NuCall voor meer informatie over het gehele assortiment, het bedrijf in het algemeen en meer.