Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Woningtransactie rapport

Door gebruik te maken van kadastralekaart.com kun je niet alleen precies zien hoe de Nederlandse perceelsgrenzen lopen, maar kun je ook in het bezit komen van een woningtransactie rapport. In beginsel gebruik je de online kadaster kaart gratis, voor aanvullende diensten zoals het woningtransactie rapport bijvoorbeeld is, betaal je een kleine vergoeding. Meteen nadat je betaald hebt, kun je het rapport downloaden.

Inzicht in de verkoopprijs van de woning

Door het downloaden van het woningtransactie rapport kom je in het bezit van een rapport met daarin opgenomen gegevens van De Juiste Waarde. Je krijgt dan inzicht over de woningtransactie, met daarbij de verkoopprijs van het huis en het aantal dagen dat het bordje te koop in de tuin heeft gestaan.

Kom meer te weten over bouwkenmerken en oppervlakten

Met een dergelijk rapport in de hand heb jij een perfect hulpmiddel om de verkoopprijs van een vergelijkbaar huis te kunnen bepalen. Ook kun je zo een goed bod voorbereiden op een huis dat te koop aangeboden wordt. Na het downloaden van het rapport  heb je inzicht in de transactieprijs, de datum van de transactie, de prijs per vierkante meter, het aantal dagen dat een object op de markt is geweest net als de bouwkenmerken en de oppervlakten van een object.

Recente woningtransacties

Je kunt door rechtsonder op de kadastrale kaart te klikken kiezen voor de optie ‘woningtransacties’. Meteen zie je alle recente woningtransacties in de buurt in beeld. Je klikt daarna op het perceel waar jij meer van wilt weten en bestelt daarna heel simpel het rapport. Kind kan de was doen. Je krijgt het rapport overigens op A4 formaat en meteen na de betaling kun je aan de slag. De informatie die je krijgt wordt geleverd aan de hand van kadastrale gegevens beschikbaar gesteld door het kadaster en is altijd actueel.