Kennisruimte
Bedrijven

Wat doet een incassobureau precies?

De vraag die iedereen met onzekere klanten wel eens afvraagt, is wat doet een incassobureau precies? Want een incassobureau klinkt veelbelovend, maar je wil uiteraard wel weten of het gaat lukken om je geld te krijgen. Als ondernemer is het namelijk mogelijk dat je klanten het geld niet op tijd betalen en dit voor u grote complicaties kan opleveren. Achterlopen op de huur, geen omzet meer draaien of uiteindelijk zelf verlies draaien doordat je geld misloopt. Het is dan verstandig om een incassobureau in te schakelen en bij voorkeur in een vroeg stadium. Wij vertellen wat doet een incassobureau precies en geven antwoord op de vragen die je hebt bij het inschakelen van een debiteurenbureau.

Hoe en wat doet een incassobureau precies de diensten?

Een incassobureau inschakelen kun je vanuit een kleine onderneming al doen. Bij het inschakelen van een professioneel incassobureau bent u bij ons bij het goede adres. Wij hebben namelijk de nodige ervaring op het gebied van incasseren en helpen u graag verder bij het incasseren van de vorderingen. Daarbij helpen we ook bij het complete proces en bieden diensten aan die helpen bij het innen van uw vorderingen. Maar welke diensten zijn dit dan? Want wat doet een incassobureau precies?

Onze diensten zijn beschikbaar voor het complete proces en krijgt u het volledig verzorgde pakket. In onze pakketten omvatten namelijk de pre-incasso, creditmanagement, minnelijke incasso, debiteurenbezoek en uiteindelijk de gerechtelijke procedures. Wij gaan verder waar normale incassobureaus zullen stoppen en zijn erop gefocust om uw geld terug te krijgen. Ook voor de subtiele herinneringen van de betalingskans kunt u ons gebruiken. Bij wat doet een incassobureau precies vinden we het namelijk belangrijk dat elke klant de juiste benadering krijgt om het geld spoedig terug te krijgen.

Met onze no cure nog pay betaalt u de kosten voor het incassobureau niet wanneer onze manier van benaderen niet bijdraagt aan het terugkrijgen van het geld.