Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Waarom je een slotenmaker moet bellen?

Als je jezelf hebt buitengesloten uit je auto, huis, kantoor of een andere plaats en je hebt de sleutels niet bij je om jezelf binnen te laten, is de kans groot dat je een slotenmaker moet bellen. Zelfs als u een van die mensen bent die de weg weet in een huis als hun eigen huis, kunnen er nog steeds gevallen zijn waarin het slot vastloopt of onherstelbaar kapot gaat. In dergelijke situaties is het belangrijk om te weten wie je moet bellen en hoeveel ze in rekening brengen voor de service. Hier zijn 5 goede redenen waarom je altijd een slotenmaker Soest moet bellen als je merkt dat je ergens buitengesloten bent:

 

 

Er is meer dan één manier om jezelf buiten te sluiten.

Zelfs als u de weg weet in uw huis of auto, kunt u toch buitengesloten raken. Auto’s en huizen kunnen zeer ingewikkelde sloten hebben die op een aantal vreemde manieren kunnen falen. Het is niet omdat u vertrouwd bent met een slot dat u weet hoe het werkt. Misschien kunt u het slot wel openduwen, maar zit het vast in een bepaalde stand en moet u kracht in een andere richting uitoefenen om het te openen. Daarom moet u altijd een slotenmaker bellen. Zij weten hoe ze u uit de situatie kunnen halen waarin u zich bevindt.

 

Uw slot is oud en onbetrouwbaar.

Het is misschien geen probleem dat je slot oud en onbetrouwbaar is, maar het is zeker een reden om een slotenmaker te bellen. Het feit dat je slot onbetrouwbaar is betekent dat het geen enkele vorm van beveiliging veilig kan houden. Als iemand je huis aanvalt, kunnen ze net zo makkelijk binnenkomen als wanneer ze een sleutel hebben. Dit is niet goed. U denkt misschien dat uw slot oud is, maar als u het nog niet hebt vervangen, kan het eigenlijk heel onbetrouwbaar zijn. Het is beter het zekere voor het onzekere te nemen.

 

Je kunt het je niet veroorloven om te wachten tot de patrouille komt.

Als je jezelf hebt buitengesloten en de patrouille is niet beschikbaar of het zal te lang duren om te komen, heb je gewoon geen keuze. Dit kan het geval zijn bij een noodgeval zoals een brand ergens in uw omgeving. Maar in de meeste andere situaties wilt u gewoon niet wachten tot de patrouille komt. Dit geldt ook voor situaties waarin u gewoon uw sleutels bent vergeten en uw deur niet op slot hebt gedaan. In dergelijke situaties moet u niet wachten tot de patrouille komt, omdat ze u misschien niet binnen kunnen krijgen en u ernstig gewond kunt raken terwijl ze het proberen. Het beste is om meteen een slotenmaker te bellen.

 

Het slot is brandgevaarlijk.

Sloten zijn wettelijk verplicht brandveilig te zijn. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen temperaturen tot 1400 graden Fahrenheit zonder dat er iets in komt. Er gebeuren echter allerlei dingen als mensen buitengesloten zijn. Mensen kunnen hun sloten beschadigen terwijl ze zich een weg naar binnen proberen te forceren, ze kunnen een raam breken om binnen te komen, ze kunnen een deur openbreken of ze kunnen zelfs tegen een slot trappen. In al deze gevallen is het slot brandgevaarlijk. Ook hiervoor moet u altijd een slotenmaker bellen.

 

Sloten zijn wettelijk verplicht.

Sommige sloten zijn verplicht voor bepaalde doeleinden. Zo is een veiligheidsdeur op veel plaatsen verplicht om indringers buiten te houden. Daarom moet u altijd een slotenmaker bellen als u buitengesloten bent en niet naar binnen kunt. In het onfortuinlijke geval dat u ernstig gewond raakt terwijl u probeert binnen te komen, moet u misschien een rechtszaak aanspannen. Als het slot de reden is dat u niet naar binnen kunt, kunt u het bedrijf dat het slot heeft geïnstalleerd misschien aanklagen. Dit is nog een reden om zo snel mogelijk een slotenmaker te bellen.

 

Samenvatting

Er zijn veel redenen waarom u een slotenmaker moet bellen als u ergens bent buitengesloten. Oude, onbetrouwbare sloten zijn een veel voorkomende reden. Sloten die te oud of te beschadigd zijn, zijn vaak ook onveilig om te gebruiken. Veel sloten zijn wettelijk verplicht brandveilig en nog veel meer. Al deze redenen maken het belangrijk om een sleutelpersoon paraat te hebben om u te helpen als u buitengesloten raakt. Hoe eerder u een slotenmaker belt, hoe beter.

https://domstad-slotenmaker.nl/slotenmaker-in-soest/