Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Voor de eerste keer

Handige outplacement Hilversum is slim om voor te kiezen als je graag wilt gaan werken maar dan nog nooit hebt gedaan. Je loopt wellicht tegen dingen aan waarvan je niet weet hoe het werkt. Zo weten sommige mensen niet hoe je weet welk bedrijf nieuwe mensen zoekt. Ook is de eerste keer solliciteren een spannende ervaring, helemaal als je een beetje onzeker bent. Het is dan fijn om extra begeleiding te krijgen waardoor je zekerder over jezelf wordt en je ook beter voorbereid bent op het gesprek. Door het te oefenen bouw je zelfvertrouwen op en dat straal je ook uit.

Wat vind je belangrijk?

Outplacement Hilversum kijkt met je mee naar vacatures nadat jij hebt doorgegeven wat voor studie je hebt gedaan en wat je leuk lijkt om te doen. Er wordt dan een voorstel gedaan waarin jij kan kijken of er iets tussen zit waarvan jij denkt dat je het daar naar je zin gaat hebben. Een baan die bij je past is minstens zo belangrijk als een baan die goed verdient, al is dat wel afhankelijk van je instelling en leeftijd. Dit is dus ook handig om door te geven, hecht je meer waarde aan plezier en een fijn gevoel of hecht je meer waarde aan het verdienen van veel geld?

Goede voorbereiding

Solliciteren kan erg lastig zijn als je niet goed weet wat je kan verwachten. Outplacement Hilversum loopt alle stappen met je door. Van het binnenlopen in het bedrijf en iemand groeten tot op de juiste manier antwoord geven op de vragen. Veel vragen zijn standaard en daarvan weet je bijna zeker dat die worden gesteld. Dat zijn de vragen waar je ook al voor jezelf thuis een antwoord op kan bedenken, zodat je niet ter plekke nog na hoeft te denken onder druk. Wanneer je hulp vraagt aan ons is de kans een stuk groter dat je wordt aangenomen!