Kennisruimte
Woning en Tuin

Verhuur uw koopwoning in Amsterdam!

Koopwoning verhuren Amsterdam snel en gemakkelijk via Expats Verhuur Amsterdam. Uw koopwoning verhuren doet u via de leegstandswet. Hiervoor kunt u een vergunning aanvragen bij uw gemeente. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Hieronder leest u de voordelen van verhuren via de leegstandswet en zaken waar u rekening mee moet houden.

Koopwoning verhuren Amsterdam: verhuur via de leegstandswet

Bij leegstandswetverhuur kunt u uw woning verhuren terwijl deze te koop staat. Voordelen hiervan zijn dat uw woning niet leegstaat en u dubbele lasten kunt dekken. Door een versoepeling van de leegstandswet in juli 2013 kunt u direct een vergunning voor 5 jaar aanvragen, mag u zelf de huurprijs bepalen en hoeft u beperkte huurbescherming te garanderen. Wel dient u er rekening mee te houden dat u toestemming nodig heeft van uw bank of hypotheekverstrekker en dat uw verzekeraar ingelicht dient te worden. Fiscaal verhuist uw woning bij verhuur via de leegstandswet van box 1 naar box 3.

Koopwoning verhuren Amsterdam: wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Amsterdam zorgt voor een degelijke huurder, gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zo hebt u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Wij zijn proactief in de marketing van uw woning, zo wordt uw woning op verschillende websites geplaatst voor woningzoekenden en plaatsen wij uw woning in onze woningmail. Voor deze mail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een huurwoning zoeken. Wij stellen een waterdicht huurcontract op en doen een inspectie van de koopwoning voor en na verhuurperiode.

http://www.expatsverhuuramsterdam.nl