Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Vacature verpleegkundige vinden bij DrieGasthuizenGroep

Als verpleegkundige beoefen je een belangrijk en dankbaar beroep. Want optimaal voor mensen zorgen? Dat is jou op het lijf geschreven. Jij biedt namelijk graag de helpende hand en staat dag en nacht voor iedereen klaar. Ben je op zoek naar een leuke vacature verpleegkundige? In dit artikel lees je meer over werken als verpleegkundige bij DrieGasthuizenGroep.

Wat is DrieGasthuizenGroep?

DrieGasthuizenGroep is een organisatie die thuiszorg en woonzorg verleent. Als verpleegkundige ga je langs bij mensen met een zorgbehoefte of beoefen jij je werkzaamheden op één van de locaties. Deze locaties zijn kleinschalig, hebben oog voor elke patiënt en zijn gelegen in Arnhem en omgeving.

 

Aan welke eisen moet je als verpleegkundige voldoen?

Als verpleegkundige moet je gastvrij, flexibel, betrokken en empathisch zijn. Daarnaast zijn liefde voor je vak, geduld en sociale vaardigheden erg belangrijk. Voor de vacature verpleegkundige zijn we op zoek naar mensen met een MBO of HBO diploma verpleegkunde. Kennis en ervaring met werken in de zorg is een pré, maar medewerkers worden ook diverse bij- en nascholingsprojecten aangeboden.

Welke vacature verpleegkundige past bij jou?

Je kunt solliciteren voor een baan in de thuiszorg of op één van de woonlocaties. Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar verpleegkundige met een specialisatie, bijvoorbeeld in psychogeriatrie. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie toe sturen.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op de website van DrieGasthuizenGroep. Hier vind je meer informatie over en kun je direct alle openstaande vacatures bekijken én solliciteren.