Kennisruimte
Bedrijven

Tips voor waterpijpen

Als je shisha rookt dan wil je genieten van heerlijke smaaksensaties en geuren. Bij het roken van shisha kan je kiezen welke smaken je gebruikt en dat maakt het leuk. Er zijn verschillende manieren om je shisha beleving optimaal te maken. Er zijn een groot aantal waterpijp tips om het roken zo leuk mogelijk te maken. Het hele internet staat vol met waterpijp tips. In dit artikel heb ik de beste voor je geselecteerd. Zo kun jij ook genieten van een perfecte waterpijpsessie met je vrienden.

 

Wat echt een hele simpele maar hele leuke toevoeging is dat is het toevoegen van ijs aan het water in je waterpijp vaas. Hierdoor blijft het water lekker koud. De rook die je dan inhaleert in je longen blijft dan zacht en koel. Wat ook leuk is om eraan toe te voegen is melk. Met melk krijg je namelijk een hele dikke rook. En met een hele dikke rook kun je dus ook hele leuke figuurtjes maken. Als je heel veel melk toevoegt aan de waterpijp dan kun je nog dikkere wolken maken. Dit is echt heel leuk om te doen. Het lukt met melk veel beter dan met water. Je kunt ook voor kiezen om witte wijn in je waterpijp te doen. Alcoholische dranken kunnen een goede toevoeging zijn tijdens het roken van waterpijpen. Witte wijn is heel lekker als je de waterpijptabak smaak mint gebruikt. Je kunt ook rode wijn doen en dan tabak kiezen zoals rood fruit. Dit is een lekkere combinatie.

 

Je kunt ook variëren met de tabakskom die je opvult. Je kunt smaken van tabak met elkaar mengen. Lekker combinaties zijn bijvoorbeeld banaan en kokos of appel en kaneel. Appel kaneel samen dan krijg je een soort appeltaart combinatie.

Deze tips zorgen ervoor dat je eindeloos kunt experimenteren met je waterpijp avonturen. Maak gebruik van deze tips en creëer een nieuwe beleving tijdens het waterpijpen.

http://www.premium-hookahs.nl