Kennisruimte
Image default
Zakelijke dienstverlening

Time management training voor ondernemers en zzp’ers

 

Een time management training: wat houden deze trainingen in?

In deze jachtige tijd is slim omgaan met tijd voor veel mensen een moeilijk fenomeen geworden. Zeker mensen die een eigen zaak runnen, hebben problemen met het tactisch indelen van hun dag. Denk aan zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), maar ook bedrijfseigenaren, managers, agrariërs en winkeliers lopen vaak tegen het probleem van een goede tijdsindeling aan. 

Aan het eind van een werkdag of werkweek blijven er voortdurend belangrijke werkzaamheden liggen, die eigenlijk al afgerond hadden moeten worden. Het privéleven schiet er bij in, doordat je dag en nacht aan het rennen en vliegen bent om je bedrijf draaiende te houden. Of je agenda blijkt weer eens boordevol te zitten, terwijl je het idee hebt dat die volle agenda je eigenlijk niet zoveel oplevert. 

Als je je in deze symptomen herkent, is het tijd om een professionele time management training te gaan volgen.

Wat betekend dit voor jouw?

Voor enthousiaste ondernemers, CEO’s en bedrijfseigenaren levert het volgen van een time management training direct meerwaarde op. De cursus zorgt voor een gezonde zelfreflectie op hoe jij – vaak meer inefficiënt dan je zelf in de gaten hebt – omgaat met het beperkte aantal van 24 uur dat in een dag zit. Door anders naar tijd te kijken, activiteiten en bezigheden op een andere manier in te delen en door vanuit een helicopter view naar je eigen situatie te kijken, leer je op allerlei vlakken tijdwinst te boeken. En tijdwinst betekent dat je extra energie krijgt en meer kunt ontspannen, omdat je niet de hele dag meer met je werk bezig hoeft te zijn. Dat dit uiteindelijk ook zijn weerslag heeft op de omzet en winst die je als ondernemer maakt, moge duidelijk zijn.

Geïnteresseerd in een management training?

Zoek je een goede time mananagement training die verzorgd wordt door enthousiaste trainers met veel ervaring in dit vakgebied? Dan helpt rebelopleidingenadvies je verder helpen en wordt je geholpen met onze cursus time manangement. Hierdoor krijg je nieuwe creativiteit, voel je je fitter en haal je meer uit je werk en uit je privéleven dan ooit tevoren.

Bezoek de website voor een afspraak!