Kennisruimte
Dienstverlening

Teambuilding

Teambuilding

Het is belangrijk om altijd te werken aan de team spirit en aan de teambuilding binnen jouw team. Een goede manier om dit te doen is door dan ook te kiezen voor verschillende Teambuilding activiteiten die ervoor zorgen dat er een betere sfeer op het werk ontstaat. Ook leren werknemers elkaar veel beter kennen door een leuk en origineel teambuilding uitje voor het hele team.

Teambuilding activiteiten

In Utrecht zijn er dan ook veel verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u bij verschillende uitjes en evenementen bureau’s kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten programma’s. Kies er bijvoorbeeld voor om een bedrijfsfeest te houden in combinatie met een uitje voor een beter team, of kies ervoor om een gaaf feest te laten organiseren waarbij jullie met z’n allen in de middag nog een leuk uitje doen. Een perfecte Teambuilding Utrecht activiteit is waarschijnlijk wel het Expeditie Robinson. Bij dit programma moet u gebruik maken van verschillende strategieën om het spel te kunnen winnen. Bij deze expeditie bent u helemaal vrij in het kiezen van verschillende activiteiten. In totaal is er een aanbod van meer dan 100 verschillende activiteiten waar alle werknemers uit kunnen kiezen. Wel wordt iedereen gestimuleerd om tot het uiterste te gaan aangezien er verschillende eliminatierondes zijn. Ook maakt u kans op een reis naar Las Vegas en is het doel van dit uitje om ervoor te zorgen dat u de proeven kunt volbrengen. Dit uitje zorgt voor een goede spanning en een goede competitieve sfeer tussen iedereen. Verder duurt dit uitje 4 uur, wat perfect is voor een leuke dag. Naast het feit dat iedereen meewerkt aan een betere band tussen de werknemers komt er ook veel tactiek bij het spel kijken. Ook is dit uitje zeer sportief te noemen en zullen veel werknemers dit ongetwijfeld kunnen waarderen.

Teambuilding Utrecht

Voor een leuk uitje in de middag kun je zeker doen aan de Da Vinci Code. Bij dit spel moet u verschillende uitdagende opdrachten oplossen. Dit kan alleen door het oplossen van verschillende mysteries die zeker wat tijd kosten om op te lossen! Bij dit spel kunt u er zelf voor kiezen om teams te vormen en verschillende geheime codes te kraken. Om de codes te kunnen kraken is het nodig diverse aanwijzingen te verzamelen. Deze zijn te vinden in het gangenstelsel dat ondergronds loopt. Verder krijgt u bij dit spel een persoonlijke begeleider en zijn er verschillende indoor opdrachten waar iedereen aan mee gaat doen. Het voordeel van dit uitje is dat u dit ook met slecht weer kunt doen, aangezien het binnen is. Dit uitje is perfect voor een bedrijf dat op zoek is naar een leuk uitje voor een betere team spirit dat helemaal op maat is gemaakt. Nadat u namelijk uw eigen wensen en eisen heeft doorgegeven voor dit uitje wordt hier rekening mee gehouden en wordt er bekijken welke datum het beste is. Zo is dit uitje zeer betaalbaar en krijgt het goede reviews.

https://www.eventspot.nl/teambuilding-events