Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Steeds meer huishoudens kiezen voorzonneboiler verwarming

Verduurzaming is een belangrijk thema bij veel huizenbezitters. Omdat verduurzaming uiteindelijk een verplichting wordt, denken steeds meer huiseigenaren na over de mogelijkheden. Kiezen voor zonneboiler verwarming kan een optie zijn. Zeker omdat het in bepaalde gevallen mogelijk is om subsidie voor een zonneboiler aan te vragen bij de provincie. De overheid stelt subsidies beschikbaar om mensen te stimuleren om verduurzamende maatregelen te nemen. Die zijn nodig om de uitstoot van CO2 te verminderen, waardoor de ozonlaag om de aarde wordt beschermd. Daarnaast raken fossiele brandstoffen zoals aardgas en aardolie uiteindelijk op.

Kan ik gebruikmaken van een zonneboiler?

Veel woningen zijn geschikt voor zonnepanelen en zonneboiler verwarming. Of dat ook voor jouw woning geldt kun je door een deskundige laten beoordelen. Als je besluit om te verduurzamen kun je subsidie voor een zonneboiler aanvragen om de aanschaf- en installatiekosten te verlagen. Hierdoor profiteer je sneller van het financiële voordeel. Ook zonder subsidie verdien je de kosten binnen enkele jaren terug en profiteer je dus rechtstreeks van het feit dat je minder gas en stroom afneemt van het energiebedrijf of zelfs helemaal niets meer.

Is een zonneboiler ook iets voor jouw huis?

Ontdek snel of zonneboiler verwarming ook iets voor jouw woning is. Vraag een offerte aan bij HRSolar en ontdek online of je in aanmerking komt voor subsidie voor een zonneboiler. Als je akkoord gaat met de vrijblijvende prijsopgave dan kan jouw zonneboiler snel worden geplaatst. Het beste rendement behaal je als je tegelijk ook de PVT panelen van HRSolar laat plaatsen. Deze leveren niet alleen energie maar ook warmte en hebben daardoor een extra hoge opbrengst. De kans dat je nog energie van je energieleverancier moet afnemen wordt daarmee een stuk kleiner. Laat je vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden of kijk op de website voor meer informatie hoe ook jouw huis verduurzaamd kan worden.