Kennisruimte
Dienstverlening

Opslagruimte IJsselstein gezocht

Ik ben filiaalmanager bij een kledingwinkel in IJsselstein. Wij hebben jaarlijks een soort van leegverkoop van oude spullen die in het magazijn liggen. Omdat dit vorig jaar niet is gebeurd hebben we echt teveel voorraad voor deze verkoop en staat het magazijn echt te vol. Omdat er bijna geen ruimte in het magazijn meer is heb ik het met mijn area manager overlegd en zijn we tot het besluit gekomen om een opslagruimte in IJsselstein te huren zodat we daar even de spullen kunnen stallen totdat de verkoop begint en dat is over 3 maanden. We hebben wel een aantal eisen gezien dat het nog wel aardig wat waard is moet het wel goed bewaakt worden verder willen we ook een zo goedkoop mogelijke unit hebben. Ik moet het nog wel terugkoppelen naar mijn area manager dus ik kan niet zomaar wat gaan beslissen.

Opslagman IJsselstein

Ik ging even zoeken op het internet zodat de spullen hier zo snel mogelijk weg waren aangezien de nieuwe collectie volgende week binnenkomt. Ik keek op een aantal sites maar ik vond het toch allemaal een beetje aan de dure kant. Ik keek dus verder en kwam uit bij de opslagman. Dit is een bedrijf met goedkope opslagruimte in IJsselstein. Ik besloot contact op te nemen en regelde ook alles met mijn area manager. Die keurde het goed en zo hadden we een opslagruimte IJsselstein gehuurd. Ik heb alles nu in de opslagruimte zitten en dat is erg fijn zodat we in het magazijn weer ruimte over hebben. Ik kan het contract ook per maand opzeggen dus als we over 3 maanden de verkoop hebben kan ik het contract opzeggen en zit ik nergens meer aan vast. Ook wordt het pand 24/7 bewaakt en is de kans op diefstal dus erg klein. Alles is heel erg goed geregeld bij de opslagman.