Kennisruimte
Woning en Tuin

Muurstickers met insecten

Muurstickers met insecten zijn zeker niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen krijgen toch een beetje de kriebels van insecten, en er zijn natuurlijk ook mensen die werkelijk de grootste angsten uitstaan bij het zien van insecten. Toch zijn er ook veel mensen die de bijzondere schoonheid van insecten in kunnen zien en die zich het liefst de hele dag tussen de insecten bevinden. Speciaal voor hen heeft Stickerparadijs een bijzonder assortiment muurstickers met insecten.

Diverse soorten muurstickers met insecten

Een insect is natuurlijk geen enkel dier. Sterker nog, insecten vormen samen de allergrootste soortenrijke dierengroep ter wereld! Van geen enkele dierengroep zijn er zoveel soorten als van de insecten. Dit kun je natuurlijk ook zien aan de collectie muurstickers met insecten. Hier kun je diverse soorten insecten terugvinden. Zo kun je in het aanbod muurstickers met insecten onder meer vliegen, wespen, lieveheersbeestjes, torretjes en mieren vinden. Normaal gesproken zijn insecten natuurlijk vrij klein, maar de muurstickers met insecten zijn ook in grote formaten te bestellen. Je kunt de afmeting zelf kiezen, evenals de kleur. Ga bijvoorbeeld voor een gele mier, een groene vlieg of een paars lieveheersbeestje!

Muurstickers met insecten voor kinderen

De unieke muurstickers met insecten zijn natuurlijk ook erg leuk voor de kinderkamer. Naast de realistisch vormgegeven insecten zijn er ook muurstickers met insecten die er veel grappiger uitzien dan de echte exemplaren. Daarnaast kun je de insecten ook veel leuker maken door ze een mooie kleur te geven die ze in het echt niet hebben. Zo kun je ieder kind wel blij maken met een muursticker met een insect. Dit is een geweldige optie voor kinderen die echt van insecten houden, maar je kunt kinderen natuurlijk ook helpen van hun angst voor insecten af te komen door te kiezen voor grappige en mooi gekleurde muurstickers met insecten!

Een hele verzameling op de muur

Je kunt natuurlijk kiezen voor een enkel insect op de muur, maar door de grote variatie binnen het assortiment muurstickers met insecten kun je ook een hele verzameling insecten in een kamer maken. Je kunt alle muurstickers met insecten in de gewenste kleur en afmeting bestellen, zodat je ze niet alleen goed op de kamer af kan stemmen, maar ook op elkaar. Je kunt de muurstickers met insecten natuurlijk ook combineren met andere muurstickers, zoals bijvoorbeeld met de muurstickers met bloemen of bomen. Alle muurstickers van Stickerparadijs zijn ook als sjabloon te bestellen, voor als je zelf een mooie muurschildering wilt maken, met een beetje hulp van ons!

http://www.stickerparadijs.nl