Kennisruimte
Image default
Woning en Tuin

LONGi Solar

We leven in een wereld waar groene energie steeds meer van vraag naar noodzaak verschuift. De belangrijkste bron van groene energie tot de dag van vandaag is nog altijd zonne-energie. Vanwege dit feit zijn er talloze merken, typen en soorten zonnepanelen op de markt beschikbaar. Je kunt je dan al gauw afvragen voor welke zonnepanelen jij moet kiezen. Wij proberen je hier een handje bij te helpen, door het te hebben over een LONGi zonnepaneel.

Het merk LONGi Solar

Een LONGi zonnepaneel is zeer innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Door middel van productinnovaties en baanbrekende monokristallijne technologieën weet het Chinese merk de top van de zonnepanelen industrie te behalen. Met de productie van zonnewafers weten ze zelfs meer dan een kwart van de wereldwijde markt te veroveren. Hierdoor wordt het bedrijf zelfs erkend als ’s werelds meest waardevolle bedrijf met de hoogste markwaarde.

Soorten LONGi zonnepanelen

De zonnepanelen van dit bedrijf presteren tot wel drie keer beter dan de voorgeschreven normen van het IEC. Echter produceren zij wel enkel monokristallijne panelen, waardoor zij dus ook alleen dit soort panelen verkopen. De panelen hebben wel een verschillen vermogen: van 300 Wp tot 445 Wp en zijn bestendig tegen zware weersomstandigheden.

De voor- en nadelen

Enkele voordelen van de zonnepalen van LONGi zijn:

–          Tien jaar productgarantie;

–          Tot wel 25 jaar vermogensgarantie;

–          Een uitmuntende kwaliteit;

–          De wereldleider in monokristallijne oplossingen;

–          Maar liefst 20 jaar ervaring;

–          De zonnepanelen hebben een hoog vermogen.

Wat betreft de nadelen kunnen wij er slechts één benoemen:

–          Het merk heeft een klein aanbod: enkel monokristallijn.

https://nl-zonnepanelen.nl/product-category/zonnepanelen/longi/