Kennisruimte
Bedrijven

Last van heftige hoofdpijn?

Last van heftige hoofdpijn, zomaar uit het niets? U bent misschien misselijk en uw hoofd klopt enorm. Wanneer deze symptomen u bekend voorkomen kan het dat u last heeft van migraine. Migraine bestaat uit heftige aanvallen. U kunt dan enkele minuten of zelfs een hele dag enorm veel last van hoofdpijn hebben. De hoofdpijn en misselijkheid kan zelfs leiden tot overgeven. Migraine is dus erg storend. De migraine aanval verschilt enorm per persoon. Elke persoon heeft weer iets andere symptomen en bij elke persoon verschilt ook de duur van de migraine aanval.

De oorzaken van migraine verschillen ook enorm. Vaak is migraine erfelijk en heeft u dit dus gekregen van uw ouders of grootouders. Speelt er dus migraine in de familie kan het goed zijn dat u het ook heeft. De migraine aanvallen worden vaak beïnvloedt door verschillende factoren zoals stress en vermoeidheid. Wanneer u meer stress ervaart zult ook meer last hebben van migraine. Toch zijn deze factoren niet ‘key’ . Wanneer u stress en vermoeidheid verminderd zal migraine niet direct weggaan. Veel mensen vertellen uit ervaring dat eten de migraine wel kan sturen.

Vaak helpt gezond eten niet. Een goede behandeling migraine is dus nodig. Een werkende behandeling is Botox. Botox lijkt een vreemde behandeling, maar het werkt wel degelijk. Door de botox worden de spiertjes in het voorhoofd, de spiertjes die de hoofdpijn veroorzaken, verslapt en kunnen ze dus niet meer onnodig samentrekken. De botox behandeling zorgt voor minder spanning in de nek, het hoofd en de schouders. De botox tegen migraine wordt pijnloos en snel in het voorhoofd gespoten. U zult enkele maanden veel profijt hebben van deze behandeling. Na deze maanden gaat de botox langzaam uitwerken. U kunt de behandeling dan opnieuw doen. Door de botox behandeling gaan de spiertjes zich ook steeds ‘normaler’ gedragen.

http://faceland.nl/