Kennisruimte
Image default
Woning en Tuin

Koop budgetvriendelijk bij een kringloop winkel

Ben jij een echte vintage fan en wil je graag zoveel mogelijk meubels of woonaccessoires in huis die een mooie klassieke uitstraling hebben? Neem dan eens een kijkje in een van de kringloopwinkels in Amsterdam.

Kringloop in Amsterdam zijn heel populair. Er zijn een heleboel kringloopwinkels waar je terecht kunt voor mooie vintage en authentieke spullen. In dit artikel vertel ik je meer over een aantal kringloopwinkels in Amsterdam en waar je deze kunt vinden. 

Rataplan

De eerste kringloop waar ik over wil vertellen is de Rataplan. Deze winkel heeft zelfs 24 vestigingen verspreid over Nederland en is daarmee één van de grootste kringloop organisatie van Nederland. In amsterdam heeft Rataplan 3 vestigingen, waarvan er eentje op Van Slingelandtstraat 39, Willem Roelof Landstraat 2 en de Generatorstraat 10. Rataplan vind het belangrijk dat iedereen kans maakt om mooie authentieke meubels te kunnen kopen en biedt daarom geen winstgevende prijzen. Je kunt er alles vinden zoals meubels, kledingstukken, lampen en accessoires. 

Kringloop Centrum Zuidoost

Deze kringloop organisatie is niet super groot, maar ze bieden wel veel verschillende soorten spullen. De vestiging bevindt zich op schepenbergweg 26 in Zuidoost. Lukt het je niet om op de ene dag wat leuks te vinden? Dan kun je gerust de volgende dag weer terug komen omdat zij elke dag nieuwe spullen binnen krijgen. Je kunt in de winkel van alles vinden, meubels, servies, decoraties, bouwmaterialen, witgoed en verlichting. Genoeg keuzen als je het mij vraagt!

Kringloop secondhand

Deze winkel heeft meerdere vestigingen in Nederland waar je fysiek naar toe kunt om te gaan kijken wat ze allemaal hebben staan, maar je kunt ook op de website kijken en de spullen thuis laten bezorgen. Zij hebben vestigingen zitten in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam-Noord en Haarlem Hoofddorp. Kringloop winkel Secondhand heeft vooral veel meubels aan te bieden en op de website staat alles in categorie gesorteerd.