Kennisruimte
Kinderen

Kindertoestellen voor bedrijven en onderwijs

Kinderkamer of kinderhoek ? Speelhoek.nl heeft het!

Heerlijk kinderen laten spelen in een veilige omgeving dat ook nog eens leerzaam is. Klink als fictie? Niet met de speelhoeken van Speelhoek.nl. Speelhoek.nl maakt speltoestellen voor jonge kinderen die volop in ontwikkeling zijn. Anders dan de standaard speeltoestellen, zijn onze speeltoestellen leerzaam en speels tegelijkertijd. Denk aan puzzels, rekensommen, het labyrint en memory spellen die elk gericht zijn op het trainen van de hersenen van het kind. Een eigen speelhoek thuis of op de zaak is voor ons geen probleem.

Wandspellen en staande modellen Met onze wandmodellen en staande speeltoestellen heb je de vrijheid om het overal te plaatsen. Wij kunnen het front en frame van wand- en staande modellen in meerdere kleuren aanbieden en eventueel zelfs voorzien van een digitaal touchscreen spel. Maar daarover later meer. Het geheel is makkelijk zelf te monteren d.m.v. de bijgeleverde schroeven maar Speelhoek.nl kan het desgewenst ook op locatie monteren.

Kant en klare speelsystemen voor kinderdagverblijf en onderwijs

Onze speeltoestellen en spelsystemen zijn ideaal voor onderwijs en kinderdagverblijf. Op onze webshop zijn de systemen kant en klaar te bestellen en eenvoudig te monteren. Uitbreiden kan ook. Zo bieden wij uitdagende draaischijf spellen die te monteren zijn op een speel hekwerk. Dit zijn langwerpige systemen waarop aan beide kanten verschillende spelletjes gemonteerd kunnen worden.Laat kinderen met elkaar spelen door het plaatsen van een kinderzithoek met stoeltjes, een kralentafel of een multi playfoot. Kindermeubels  zijn los of als set verkrijgbaar in onze webshop.

Ontdek de magie van het Finger Fun kindertouchscreen

Wil je gegarandeerd urenlang speelplezier op een kleine oppervlakte voor kinderen? Kies dan een een kindertablet van Speelhoek.nl. Leverbaar als wandmodel en staand model. De FingerFun kinder speel tablet is in elke kleur leverbaar, zelfs in hout. De tablat bevat speciale kinder software met vele spelletjes die kinderen urenlang zoet houden. Dit betekent geen stress meer van rennende kinderen door het bedrijf of winkel, maar kinderen aangenaam bezighouden met leuke en educatie spellen.

De touchscreens zijn ook los verkrijgbaar in meerdere formaten, variërend van een compcate 10,1 inch tablet tot een zeer grote 21,5 inch scherm. Deze kun je desgewenst zelf inbouwen. Ook leveren we wandsystemen met de touchscreen al ingebouwd. Lekker makkelijk en geen gedoe!

Wil je graag eerst zelf ervaren hoe onze speelsystemen werken en eruit zien? Bezoek dan eens een grote Jumbo supermarkt vestiging bij jou in de buurt. Diverse Jumbo vestigingen hebben gekozen voor de oplossing van Speelhoek.nl en met veel suces!

https://www.speelhoek.nl