Kennisruimte
Image default
Kinderen

Kinderopvang Rotterdam De Groene Tuin

Kinderopvang Rotterdam De Groene Tuin omarmt de persoonlijkheid van elk kind door aan hun individuele behoeften te voldoen. De Groene Tuin kinderopvang in Rotterdam biedt een warme, interessante leeromgeving die de sociale integratie van het kind bevordert, door hen de vrijheid te geven om te kiezen en tijd om hun plek in de wereld te ontdekken, waar kinderen zich thuis kunnen voelen.

Dit stimuleert een plezier van leren, nieuwsgierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht en bevordert zo een positieve basis die met hen zal groeien tijdens hun hele opleiding en daarbuiten.

Kinderopvang Rotterdam is ontstaan ​​uit de wens om een ​​kinderopvang te creëren die zorgzame, veilige en individuele zorg biedt aan kinderen. Wij zijn een kinderopvang die de persoonlijkheid van elk kind omarmt en verrukt door te voldoen aan hun individuele behoeften.

De Groene Tuin kinderopvang is een plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen.

Onze doelen bij Kinderopvang Rotterdam

Ons doel is om een ​​uitstekend vroegschools onderwijs te bieden voor het kind van de 21e eeuw. Om een ​​omgeving te hebben die geschikt is voor kinderen van drie maanden tot vijf jaar.

Wij koesteren de persoonlijkheid van elk kind en hun individuele behoeften. Om een ​​mooie leeromgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen, wat op zijn beurt het leren bevordert, nieuwsgierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert.

Gelijke kansen bij Kinderopvang De Groene Tuin

Bij Kinderopvang Rotterdam De Groene Tuin verwelkomen we diversiteit en beschouwen we het als een waardevolle bijdrage aan een positieve leerervaring. Wij zijn van mening dat gelijke kansen van fundamenteel belang zijn bij het ontwikkelen van een hoogwaardig leerplan voor jonge kinderen. We beschermen de rechten van elk kind en vinden het essentieel om ervoor te zorgen dat niemand in onze omgeving wordt benadeeld op grond van ras, geslacht, taal, bekwaamheid of cultuur.

We zorgen ervoor dat er in onze omgeving geen discriminerende praktijken zijn en proberen de negatieve discriminerende praktijken die helaas in de bredere gemeenschap kunnen worden ervaren, tegen te gaan. We hebben dezelfde hoge verwachtingen van al onze kinderen, we moedigen ze aan om zorgzaam, zelfverzekerd en assertief te zijn bij het vaststellen van hun eigen identiteit.

https://www.degroenetuin-kdv.nl/