Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Kiest u voor lichte of donkere tegels in Dordrecht?

U wilt tegels gaan uitzoeken voor een nieuwe badkamer, uw toiletruimte of misschien wel uw keuken. Wanneer u een showroom bezoekt, zoals die van Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland, dan ontdekt u al snel dat er eindeloos veel kleurmogelijkheden zijn. Kiest u voor merktegels, zoals voor Douglas Jones tegels, dan zijn er zelfs zeer unieke varianten, zoals houtlook en metallic look tegels. Maar kiest u nu beter voor lichte of juist voor donkere tegels?

Lichte tegels of toch beter donkere tegels kopen?

Om te bepalen welke kleur tegels u nu het best kunt kopen is het altijd aan te raden om de kleuren zelf te gaan bekijken. Kleuren op internet, bij online bestellen, tonen vaak anders dan in werkelijkheid. Voorkom een verkeerde keuze door de tegels te gaan bekijken in een showroom. Wilt u Douglas Jones tegels kopen? Dan kunt u hiervoor prima terecht bij Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland. Hieronder vindt u enkele voor- en nadelen van zowel lichte als donkere tegels.

Lichte tegels in Dordrecht kopen: wat zijn de voordelen?

Wilt u tegels kopen voor in een kleinere ruimte? Dan is het vaak verstandig om lichte kleuren te gebruiken. Lichte tinten maken de ruimte optisch groter. Een ander belangrijk voordeel van lichte tegels is wel dat ze een luxe uitstraling hebben. De lichte kleur ziet er lekker fris uit en zorgt toch voor een warm gevoel. Een lichte vloer zorgt ook automatisch voor meer licht. Dit kan prettig zijn in een badkamer of keuken die van zichzelf aan de donkere kant is, bijvoorbeeld door de afwezigheid van een groot raam. Stof is minder zichtbaar op een lichte tegel dan op een donkere tegel.

Welke voordelen hebben donkere tegels?

Er zijn zeker ook Douglas Jones tegels in donkere tinten. Deze zijn luxe en passen perfect binnen een moderne sfeer. Vlekken zijn minder snel zichtbaar op donkere tegels dan op lichte tegels. In het bijzonder voor grotere ruimten zijn donkere tegels zeer populair bij dé tegelspecialist van Dordrecht.