Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Je huis grondig opruimen

Ga je binnenkort je huis eens grondig opruimen? Dan heb je kans dat je niet alleen de zolder opruimt, maar bijvoorbeeld ook de garage. Vaak staat hier een hele hoop, ook dingen die weg kunnen. Het is dan handig om alles wat weg kan weg te brengen.

Je kunt dit wegbrengen bij het stort. Als je alles in de auto legt en naar het stort gaat kun je hier tegen betaling je afval kwijt. Natuurlijk heel fijn als je maar een keer hoeft te rijden, maar wanneer dat drie keer of meer wordt heb je daar waarschijnlijk geen zin in. Je moet iedere keer rijden, het afval afgeven kost je geld en het kost je ook nog eens benzine. Daarnaast heb je je hele auto na de opruiming vies van al het afval en moet je die ook nog eens gaan poetsen. Klinkt niet echt ideaal toch? Het is dan misschien een goed idee om je grofvuil in Rotterdam of omstreken op een andere manier weg te krijgen. Een manier om je grofvuil in Rotterdam weg te krijgen zou zijn door een container voor de deur te zetten. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

 

Container

Een grofvuil container is een idee. Deze container kan voor je deur worden afgezet en het bespaart je een hoop ritjes naar het stort. Je hoeft al je afval maar naar buiten te dragen en in de container te gooien en de rest wordt voor je geregeld. De container wordt namelijk gebracht en ook weer opgehaald als deze vol is. Zo heb je er helemaal geen omkijken naar. De container is bovendien in meerdere formaten te krijgen, zodat je altijd een formaat naar wens hebt. Je kunt de container huren is 3 m3, 6 m3, 10 m3 of zelfs een gesloten 10 m3. De prijs is verschillend, gezien de formaten. De container is gemakkelijk online te bestellen en is binnen twee minuten geregeld.

 

Afvoeren

In de grofvuilcontainer voor grofvuil in Rotterdam, of voor een andere container in anders plekken zoals bijvoorbeeld Schiedam, mag van alles. Je mag bijvoorbeeld meubels afvoeren, maar ook raambekleding, sanitair, fietsen en tuinmeubels. Ook puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloop/afvalhout mag erin. Er mogen zelfs matrassen in, maar hier geldt wel een toeslag voor per matras.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-rotterdam/