Kennisruimte
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Ik ga verhuizen per 15 augustus en voor mijn nieuwe kamer moet ik goedkope houten vloeren kopen. Ik ben vloerbedekking een beetje zat en wil graag overgaan op een houten vloer. Maar waar kan ik die het beste kopen? Waar vind ik de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en welk bedrijf zit een beetje in de buurt? Ik ben bereid redelijk wat te betalen voor een goede vloer, alleen wil ik natuurlijk wel dat de kwaliteit dan zeer hoog is en ik er zeker van ben dat er geen gekke dingen mee zijn gedaan. In dit blogje lees je over welke vloeren ik van plan ben te gaan kiezen en bij welk bedrijf ik de vloeren ga halen. Heb je commentaar, een opmerking, een vraag of misschien wel een suggestie voor een bedrijf waar ik mijn houten vloeren kan halen? Dan verneem ik dat graag van je in een reactie.

 

Googelen op houten vloeren

In het begin wist ik nog helemaal niet waar ik mijn vloeren moest kopen, dus ging ik gewoon Googelen op houten vloeren. Toen kreeg ik genoeg bedrijven die vloeren aanbieden voor een mooie prijs. Maar de prijs van een bedrijf viel me wel echt op, dat was die van Bax Houthandel. Die was zo goedkoop, ik zou het bijna niet vertrouwen. Dus ik heb contact gezocht met het bedrijf. Zij vertelden mij dat ze echt zo goedkoop zijn, maar dat dat komt omdat ze een eigen fabriek hebben. Alles komt dus rechtstreeks uit de fabriek en is tussenhandel niet nodig. Dit verklaart ook dat er dan dus geen toegevoegde waarde zit op de prijzen van de producten, want ze produceren toch alles zelf.

 

Vloer kiezen

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen mijn vloer bij Bax Houthandel te gaan halen. Voor een mooie prijs kon ik een erg mooie vloer uitkiezen. Ik ben langsgegaan in de showroom in Barneveld en heb daar een erg mooie vloer gezien. Deze komt honderd procent zeker in mijn kamer.


Ben jij nou ook benieuwd of die vloeren nou zo mooi zijn als iedereen zegt en zou jij er ook wel een nieuwe vloer willen halen? Neem dan vooral een kijkje bij Bax Houthandel.