Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Het beproefde succes van relatiebemiddeling

Het aangaan van een nieuwe en duurzame relatie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Bij de ene lijkt het als vanzelf te gaan, terwijl een ander schijnbaar eindeloos op zoek is naar die ene ware levenspartner om lief en leed mee te delen. Verschillende redenen kunnen hiervoor te vinden zijn, maar het zou jammer zijn als dit geluk aan je zou voorbijgaan. Met de hulp van relatiebemiddeling gaat het alvast een stuk vlotter.

De kracht van relatiebemiddeling

Misschien heb je een erg drukke baan, vragen de kinderen het grootste deel van je vrije tijd of heb je een uitgebreide agenda aan activiteiten? Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat het zoeken naar een geschikte levenspartner naar de achtergrond verdwijnt. Toch is het zo uniek en bijzonder om die ene speciale persoon te vinden die je leven nog net dat beetje mooier maakt. Bij relatiebemiddeling hoef je die zoektocht niet zelf aan te gaan, maar wordt voor jou een partner gezocht die volledig beantwoordt aan het beeld dat jij van de ideale partner hebt.

Streven naar duurzame en toekomstgerichte relaties

Bij relatiebemiddeling is het altijd een doel op zich om te streven naar duurzame relaties. Om dat te kunnen realiseren wordt die zoektocht op een specifieke manier aangepakt. In eerste instantie wordt gepeild naar jouw persoonlijkheid en naar wat jij van het leven en de toekomst verwacht. Om die toekomst met iemand te kunnen delen, is het natuurlijk belangrijk dat de neuzen in dezelfde richting staan. Enkel de mogelijke partners met wie op alle mogelijke vlakken voldoende overeenkomsten worden gevonden, worden aan je voorgesteld. Het is dan uiteraard nog steeds aan jou om hier wel of niet mee akkoord te gaan en contact te leggen.De relatieconsulenten stellen alles in het werk om voor jou de partner te vinden die aan al je wensen voldoet en die samen met jou verder door het leven wil.

Is het ook voor jou de oplossing?

Relatiebemiddeling is een prima manier om een levenspartner te vinden als je daar zelf niet de tijd of de moed voor hebt. Het is een perfecte manier voor wie, omwille van een baan bijvoorbeeld, erg gesteld is op privacy. De potentiële partners kunnen enkel en alleen door jou gecontacteerd worden waardoor je niet de angst moet hebben dat je persoonlijke gegevens overal te vinden zijn. Helemaal anders dus dan bijvoorbeeld zelf online op zoek gaan. Zijn de mogelijke partners die aan je worden voorgesteld toch niet wat je ervan verwacht had, dan gaat de relatiebemiddeling gewoon verder. Pas op het moment dat jij de partner van je dromen gevonden hebt, stopt de taak van de consulenten van de relatiebemiddeling.We kunnen vast en zeker stellen dat relatiebemiddeling succesvol is als we gaan kijken naar de slaagkansen. Maar liefst 75% van de mensen die de kans grijpen, kunnen na een jaar al spreken van een duurzame, warme en liefdevolle relatie die hun leven erg verrijkt heeft. Het kan voor iedereen weggelegd zijn en het zou dan ook zonde zijn die kans niet met beide handen aan te grijpen. Het leven is zoveel mooier als je leef en leed met iemand kunt delen.