Kennisruimte
Woning en Tuin

Haal het licht in huis door middel van schuifpuienc

U herkent het misschien wel. Hoe erg u het ook probeert uw huis is overdag niet mooi verlicht en het blijft altijd een beetje donker in huis. Als u deze problemen herkent, dan weten wij zeker dat u dan waarschijnlijk geen schuifpuien in huis heeft! Omdat zoals u misschien wel weet, de schuifpuien helemaal van glas zijn zorgt dit er dus voor dat u meer licht dan ooit in uw huis krijgt!

Waarom kiezen voor schuifpuien?

Zoals wij net al zeiden, krijgt u door schuifpuien veel licht in uw huis. Er zijn nog meer voordelen! Omdat u de schuifpuien helemaal open kunt schuiven, is het huis echt verbonden met de tuin en kan je makkelijk in- en weer uitlopen. Door het vele licht die de schuifpuien u geven, en omdat je zo naar buiten kunt kijken lijkt uw woning gelijk een stuk ruimer. Dus stel dat u een relatief kleine woning heeft, lijkt het door de schuifpuien een stuk groter én omdat je met schuifpuien niet te maken hebt met een openstaande deur scheelt dit nog meer ruimte! Bij Schipper in Ede kunt u terecht voor schuifpuien in vele uitvoeringen. Omdat wij een ruime keus hebben in maten en kleuren kunt u de schuifpuien helemaal afstemmen op uw eigen wensen

Monteren van de schuifpuien

Omdat de schuifpuien op maat gemaakt worden, maakt het dus niet uit hoe groot uw huis is. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het zetten van schuifpuien zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben! Onze monteurs begeleiden u in het hele proces. Ze denken met u mee van het idee tot het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Het monteren van de schuifpuien neemt maar 1 dag in beslag. Ook kunt u deze dag gewoon gaan werken, onze monteurs zorgen ervoor dat de schuifpuien perfect gemonteerd worden en dat uw oude kozijnen verwijderd en afgevoerd worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze schuifpuien? Doe inspiratie op in onze ruime showroom, of kijk op de website en vraag daar een vrijblijvende offerte aan zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten!