Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Een vloerluik op maat voor elk soort woning

Moderne vloerluiken op maat bieden optimaal comfort

Vloerluiken zijn voor veel mensen een schrikbeeld: het zijn zware en logge kolossen, die je vaak maar moeilijk open krijgt. Moert je in de kelder zijn of op zolder iets ophalen, dan kan het openmaken van een vloerluik iets zijn waar je tegenop ziet. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende vloerluiken op maat, die perfect openen en optimaal comfort bieden aan woningeigenaren. Een moderne vloerluik op maat is licht van gewicht, sterk en kan zowel elektrisch als handmatig worden geopend. Dit zijn nog maar enkele pro’s van hedendaagse vloerluiken. Over deze en andere pluspunten van vloerluiken lees je hieronder meer.

Diverse uitvoeringen en materialen: voor elk wat wils

Vloerluiken op maat zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor houten luiken en uitvoeringen van kunststof of aluminium, maar ook voor glazen vloerluiken. En dat in diverse maten en groottes. Elk van deze materiaalsoorten staat voor topkwaliteit, tenzij je ze bij een expert hebt gekocht en op maat hebt laten ontwerpen. Je beschikt dan over een veilig en praktisch goed te bedienen vloerluik die een optimale veiligheid biedt en eenvoudig (al dan niet met afstandsbediening) elektrisch bedienbaar is.

En nog meer voordelen!

Een vloerluik op maat laten maken en kopen bij een specialist heeft enkele specifieke voordelen. Zo isoleert een vloerluik die exact op maat is uitstekend. Koude luchtstromen die via de kelder of zolder de woning door trekken, behoren voortaan tot het verleden. En dat is niet alleen een stuk aangenamer, maar ook goed voor de energienota! Verder is een vloerluik natuurlijk fraai om te zien: het geeft een moderne swing aan het interieur en de extra lichtinval zorgt voor een fantastisch visueel effect.