Kennisruimte
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau om nooit te vergeten

Onze kleindochter gaat over een maandje trouwen en omdat dit toch een speciaal moment in haar leven is willen we wel een leuk huwelijkscadeau geven naast de enveloppe die zie natuurlijk ook wel tegemoet ziet komen. We hebben 5 kleinkinderen en dit is de eerste die gaat trouwen. Het is echt een hele lieve meid en komt hier iedere 2 weken wel een bakje koffie drinken. Haar toekomstige man is ook echt een leuke en lieve vent. Die kennen we nu ongeveer 7 jaar aangezien ze al zolang samen zijn. We zijn ook echt blij dat ze elkaar hebben gevonden en dat ze ook nog leuke dingen met ons doen. We zijn van plan om iets van een tijdschrift te maken en de iedereen uit de familie een pagina te vullen van een foto samen met de bruid en een leuk verhaaltje erbij. Ik denk dat ze dit echt wel heel erg kan waarderen en een erg leuk huwelijkscadeau vindt.

Jilster

Ik was vanmorgen de krant aan het lezen en daar zag ik een advertentie staan van jilster.nl. Er stond: wil je een origineel cadeau geven maar weet je niet wat? ga naar jilster.nl. Ik ging dus hip als ik ben op onze Ipad naar de site van jilster en daar vond ik waar ik naar op zoek was. Zo kon iedereen wat toevoegen en konden we er een super leuk cadeau van maken.

Het huwelijk

De dag van het huwelijk was zo mooi, de zon scheen vanaf dat hij op kwam en ging de rest van de dag niet meer weg. Ze zag er ook zo mooi uit en het was echt een hele fijne dag. Toen gingen we het huwelijkscadeau geven en ze vond het echt heel erg leuk. Ik kreeg een dikke knuffel en iedereen keek het door, erg geslaagd dacht ik zo.