Kennisruimte
Image default
Woning en Tuin

Een houten overkapping op maat

Bij Doe Het Zelf Veranda is het mogelijk om een houten overkapping op maat te bestellen. Voor een houten veranda heeft het bedrijf een bouwpakket samengesteld, zo kan je hem helemaal zelf in elkaar zetten en naar wens maken. Bij het bedrijf heb je de keuze uit verschillende bouwpakketten waarbij allerlei accessoires komen, zo kan je de overkapping helemaal personaliseren en zo inrichten zoals jij dat voor ogen had.

Een houten overkapping op maat bestellen

Als je bij Doe het Zelf Veranda een houten overkapping op maat besteld dan krijg je een bouwpakket binnen, deze moet je zelf in elkaar zetten. Het kant-en-klaar bouwpakket voor de houten veranda is makkelijk in elkaar te zetten en omvat alles wat je nodig hebt. Het enige wat er gedaan moet worden is de veranda in elkaar te zetten. Het bedrijf biedt verschillende bouwpakketten aan waaruit je kan kiezen. Zo hebben ze een bouwpakket voor een houten veranda met ledverlichting. Dit maakt het mogelijk dat je tot laat in de avond buiten kan zitten. Het bedrijf heeft gekozen voor duurzame verlichting die makkelijk te installeren is. Naast verlichting is het ook mogelijk om zonwering in de overkapping te plaatsen, zo ben je optimaal beschermt tegen de zon en bouw je de veranda van je dromen. Het hout dat wordt gebruikt is erg sterk en weerbaar, hierdoor geniet je jarenlang van de prachtige veranda of overkapping. Dus bestel het houten veranda bouwpakket.

Bekijk het hele aanbod

Ben je nieuwsgierig geworden naar de houten veranda of overkapping op maat of toch het bouwpakket? Neem dan zeker contact op met het bedrijf om een veranda te bestellen. Alles wat je nodig hebt om de houten veranda op maat op te bouwen zit in het bouwpakket erbij. Bovendien wordt het gehele pakket gratis bij jou thuisbezorgd. Heb je eventueel nog vragen over de veranda? Schroom niet en neem contact op met de experts, zij vertellen je alles wat je moet weten.