Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Een gratis lichtplan via Led Design Holland

Staat u op het punt nieuwe industriële LED verlichting uit te kiezen? Het is slim om van tevoren even stil te staan bij het aanbod (wat is er allemaal mogelijk?) en de besparingen (welke lampen zijn extra energiezuinig?). Verdiepen in deze materie kan veel tijd en energie vergen. Heeft u geen uren over en beschikt u niet over up-to-date kennis wat betreft verlichting? Wij raden u aan een lichtexpert in te schakelen. Led Design Holland is zo’n vakman. Voordat er überhaupt één ledlamp gekocht wordt, maakt Led Design Holland een lichtplan op maat. Een globale schets is dat zeker niet. Het gaat om een gedetailleerde 3D-ontwerptekening die wordt gemaakt in een speciaal daarvoor ontworpen softwareprogramma. De visualisatie van de ruimte maakt duidelijk waar de leds komen te hangen en hoe de armaturen eruitzien. Het aantal lampen en de lichtkleur, het Wattage, de Lumen- en CRI-waarde per lamp worden ook meegenomen. U kunt een lichtplan, gemaakt door Led Design Holland, zien als een optimale lichtsituatie op uw werkvloer. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de Arbowetgeving en huidige Nen-normen. Heeft u interesse in een lichtplan dat 100% is toegesneden op uw situatie? Op www.leddesignholland.nl/gratis-lichtplan-op-maat/ kunt u uw contactgegevens achterlaten.

LED specialist Led Design Holland heeft veel ervaring. Geen klus is te groot of te klein! De afgelopen jaren zijn er allerlei projecten met succes afgerond in de volgende branches:

  • industrie (fabriekshal, magazijn, werkplaats);
  • kantoren;
  • Retail;
  • Showroom;
  • Verenigingen van Eigenaren.

Ook op het gebied van outdoor verlichting kunt u vertrouwen op de medewerkers van Led Design Holland. Belangrijke buitenprojecten zijn uitgevoerd voor Hotel Nassau in Breda, Opel Kooijman in Oud-Beijerland, Jean Berge in Breda, Valvoline in Dordrecht en Koda Woningbeheer in Breda. Voor Valvoline – het allereerste oliemerk van de Verenigde Staten – wist Led Design Holland een besparing van maar liefst 67% te realiseren. Het gevolg hiervan is dat het in ledlampen geïnvesteerde bedrag al binnen 2,6 jaar werd terugverdiend. Naast besparen zet Led Design Holland in op betere lichtomstandigheden en dat is in het geval van Valvoline absoluut gelukt.

https://www.leddesignholland.nl/