Kennisruimte
Image default
Woning en Tuin

Drie dingen die een logeerkamer nodig heeft

Ben je bezig met het creëren van een logeerkamer en weet je nog niet helemaal wat je er precies mee wil doen? Dan hebben wij de gouden tips voor jou!

Tips om slimmer met je ruimte om te gaan

Een kamer helemaal opofferen om er alleen een logeerbed neer te zetten is eigenlijk heel erg zonde. Dan gebruik je de slaapkamer echt alleen als logeerkamer en kan je er verder helemaal niks mee. Daarom krijg je van ons de eerste tip; zet er een 1 persoons slaapbank neer.

Zo benut je de ruimte optimaal. Er staat een bank en er staat een bed. Zo kan je ook lekker een boek lezen op de bank of is er een bank waar je gast op kan zitten zonder dat hij meteen in bed moet gaan liggen. Twee vliegen in één klap!

Combineren mag!

Omdat er een slaapbank staat kan je er ook een tv neerzetten of een boekenkast met je hele boekencollectie zodat je er ook af en toe heerlijk rustig kan zitten. Of misschien heb je een gezin en kunnen de kinderen er tv kijken als jij iets anders op de tv wil zien op hetzelfde tijdstip. Je zou er zelfs een playstation kunnen installeren en er een gamekamer van maken. Zo is de logeerkamer met 1 persoons slaapbank echt multifunctioneel.

Zo simpel kan het echt zijn..

Om de kamer een beetje gezellig te maken kan je de muren een kleurtje geven en leg je er een leuk kleed neer in de style die jij leuk vindt. Daarnaast kan je er een leuk tafeltje neerzetten die meteen functioneert als nachtkastje en mocht de kamer groot genoeg zijn kan je er ook nog een kledingkast neerzetten zodat je er ook nog kleding en andere spullen kunt opbergen mocht je in je je eigen kledingkast ruimte te kort hebben.

Kortom; met een logeerkamer kan je echt alle kanten op. Benut de ruimte op deze manier optimaal!