Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een cinewall

Bij cinewall deluxe worden alle cinewalls in onze werkplaats voorbereid en op maat gemaakt, zodat we op locatie bij u thuis alleen nog maar alles hoeven te monteren. In onze werkplaats zullen we dus alles in de juiste maten zagen, in uw gewenste kleur verven en we zullen hier mooi alles afwerken. Op locatie hoeven we dus alleen maar alles in elkaar te monteren en alles hierin netjes ophangen en de bekabeling wegwerken. 

Cinewall met sfeerhaard

Een warme, gezellig woonkamer? Met een sfeerhaard komt u al een heel eind. Een sfeerhaard zal heel chique ogen en ook heel erg warm en gezellig. Een elektrische haard geeft natuurlijke warmte af waardoor dat geen problemen oplevert met de televisie en/of andere apparatuur. Wij hebben zelf sfeerhaarden tot onze beschikking waar u uit kunt kiezen, mocht u zelf al een haard hebben kan dit natuurlijk ook, we zullen deze dan wel even komen opmeten.

Opbergruimtes

Wij maken zelf onze cinewall’s op maat, waardoor er extra veel mogelijkheden zijn. één mogelijkheid daarvan zijn verschillende opbergruimtes die je in de meeste kant en klare cinewalls niet kan vinden. Door uw cinewall van opbergruimtes te voorzien oogt dit ook mooier en het is ook nog eens praktisch. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende opbergruimtes, denk bijvoorbeeld aan deuren, lades, nisjes of greeploze opbergruimtes. 

Verschillende uitstralingen

Cinewall deluxe heeft verschillende soorten materialen tot beschikking, maar ook kleuren en afwerkingen. Hierdoor wordt uw cinewall uniek en persoonlijk. U kunt hier kiezen voor een cinewall die afgewerkt is met marmer, hout, beton panelen, verf of behang, maar de mogelijkheden zijn enorm dus er is hier ook van alles mogelijk met alle soorten materialen. 

Neem contact op voor alle mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor meer en duidelijkere informatie over wat mogelijk is kunt u het best bellen naar CinewallDeluxe wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 20:00 op het nummer 06 21153337. Ook zijn wij gevestigd op het adres P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere.

 

Gerelateerde artikelen

Vacature verpleegkundige vinden bij DrieGasthuizenGroep

Bigdata is de toekomst volgens velen

Incassobureau voor particulieren