Kennisruimte
Dienstverlening

Auto pimpen

Ik wil graag mijn auto pimpen. Ik wil mijn auto graag wat stoerder maken omdat ik het nu gewoon nog wat standaard vind. Ik wil namelijk onder anderen mijn ramen blinderen. Ik heb nu een Peugeot 107 en het enige wat leuk er aan is zijn de strepen op de motorkap. Maar ik wil dat mijn ruiten wat donkerder zijn, het liefst zo donker mogelijk en de ene mogelijkheid daarvoor is ramen blinderen. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf in de buurt van Waddinxveen omdat ik dan niet al te ver hoeft te rijden. Nu ben ik diverse bedrijven gaan bezoeken maar heb ik niet hetgeen gevonden waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik iets via Google gevonden. Wil je weten wat dat is? Lees dan snel verder.

 

Googelen op ramen blinderen

Ik ben gaan Googelen op ramen blinderen en kwam nu eindelijk bij een bedrijf waar ik al een tijdje naartoe wilt. Toevallig zitten zij ook in Waddinxveen en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik heb er nooit eerder van gehoord maar volgens hun voorbeelden zijn ze erg professioneel en daarbij hebben ze ook een leuke website. Ik heb het dan over Le Duc Detail & Styling. Bij Le Duc Detail & Styling kan je voor een mooie prijs je ramen blinderen en dat ziet er dan ook super strak en professioneel uit. Het lijkt dan net of het getint glas is maar alles is natuurlijk gedaan met folie. Dat bepaald ook grotendeels de prijs. Nu heb ik contact gezocht met Le Duc Detail & Styling met de vraag wanneer ik daar terecht kan. Ik kon er al snel terecht en ben er erg blij mee. Eenmaal daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie waren de mannen van Le Duc Detail & Styling bezig met mijn auto.

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb gekozen voor Le Duc Detail & Styling voor ramen blinderen. Zij hebben mijn auto heel mooi gemaakt en ben echt te spreken over het resultaat. Ben jij ook op zoek naar ramen blinderen? Bekijk dan eens www.leducdetailstyling.nl