Kennisruimte
Dienstverlening

Afscheid collega

Helaas, ik heb binnenkort een afscheid collega (klik hier voor Jilster.nl) en ik wil eigenlijk helemaal niet dat diegene weg gaat bij het bedrijf. Ik heb namelijk in die paar jaar dat ik bij het bedrijf werk een hele goede band gekregen met hem en ik vind het dus heel vervelend dat hij gaat. Ik kon altijd erg goed met de beste man en we hadden altijd de grootste schik op het werk, maar waren ook altijd serieus als het moest. Nu wil ik, samen met mijn collega’s, een leuk cadeau halen voor onze collega omdat wij weg gaat. We weten alleen geen origineel cadeau dus moesten we er een gaan zoeken. We hebben verschillende dingen gezocht maar we konden in eerste instantie vrij weinig vinden. Tot we op het internet gingen zoeken. In dit blogje lees je wat we hebben gevonden en hoe alles is gegaan.

 

Zoeken op afscheid collega

Allereerst gingen we via Google zoeken op afscheid collega. We kwamen op best veel websites uit maar hadden bijna geen van allen originele cadeaus die we aan onze collega konden geven. Maar toen kwamen we op de website van Jilster.nl. Dat is een website waar je zelf je eigen tijdschrift kan laten maken met alle leuke en misschien ook wel vervelende momenten die je met een persoon hebt meegemaakt. Het is dus niet alleen voor een afscheid collega, maar ook voor bijvoorbeeld het weg gaan van een ander persoon in je omgeving. We hebben contact gezocht en het ging als volgt.

 

Jilster.nl

We hebben contact gezocht met Jilster.nl en we gaan nu met zijn allen een tijdschrift maken voor onze collega. We hebben met zijn allen veel ideeen opgedaan en hebben alle leuke momenten gedeeld die we in het tijdschrift kunnen stoppen. Jilster.nl heeft alles voor ons gedrukt en het resultaat is fenomenaal. Ik had niet gedacht dat er zo een mooi tijdschrift gemaakt kon worden. Onze collega moest huilen toen we het aan hem gaven omdat die het zo leuk en origineel vond. Wij waren ook erg blij dat die het leuk vond.

Heb je dus nog een cadeau nodig voor afscheid collega? Dan raden wij jou Jilster.nl aan voor een zeer origineel cadeau!