Kennisruimte
Dieren

Weidehooi kopen doet u bij een specialist waar kwaliteit centraal staat

Als boer wilt u uw vee enkel de beste voeding geven. Daarom wilt u weidehooi kopen dat voldoet aan strenge normen en alle noodzakelijke voedingswaarden bevat. Ook is het belangrijk dat er tijdens het oogst- en verwerkingsproces geen schadelijke stoffen werden gebruikt die slecht zijn voor de gezondheid van uw dieren. Kies er daarom voor om uw weidehooi en uw zaagsel te kopen bij Sanders Fourage. Dit bedrijf specialiseert zich in ruwvoer van de beste kwaliteit. Al op de velden wordt bij dit bedrijf de kwaliteit gecontroleerd. Hooi met teveel schadelijk onkruid of stof wordt meteen afgekeurd. Ook wordt het vochtgehalte van het weidehooi nauwlettend in het oog gehouden. Daarom kunt u bij dit bedrijf ook enkel het beste weidehooi voor uw vee kopen.

U krijgt een uitstekende bodembedekker als u bij de specialist zaagsel gaat kopen

Sander Fourage is de plek waar u kwaliteitsvol weidehooi en ander ruwvoer kunt kopen. Het bedrijf zich echter niet tot deze activiteit. U kunt bij dit bedrijf namelijk ook terecht voor een bodembedekker van uitstekende kwaliteit. U kunt er namelijk verschillende soorten zaagsel kopen. Dankzij de fijne structuur is zaagsel zeer geschikt als strooisel voor in de stallen van landbouwdieren. Ook als u op zoek bent naar een bodembedekker voor ligboxen, is het een goed idee om zaagsel te kopen. Zelfs op roosters kan dit fijne zaagsel worden gebruikt. Het is bovendien perfect te combineren met Mirabox om zo stalziekten en bacteriegroei te voorkomen.

Hoeveel weidehooi en zaagsel wilt u kopen?

Wilt u weidehooi of zaagsel kopen? Dan vindt u bij Sanders Fourage heel wat mogelijkheden op vlak van hoeveelheid. Zo levert het bedrijf al balen weidehooi vanaf 5000 kilogram in hele Nederland en België. Deze zijn altijd leverbaar, zodat u nooit zit met een tekort. De balen zijn beschikbaar in verschillende vormen en laten. Als u deze zelf niet kunt lossen, zorgt het bedrijf bij levering voor zijn eigen heftrucks. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u rustig verder werken en um dieren verzorgen.