Kennisruimte
Image default
Auto’s en Motoren

Wat je moet weten over de Lexus CT tweedehands

Het is een target van de echte autoliefhebber, de Lexus CT tweedehands uitvoering. Heel erg veel zie je ze niet, want de Lexus CT in tweedehands uitvoering is roofgoed en wisselt dus vaak snel van eigenaar. Logisch, want in een Lexus CT rijd je pas echt veilig.

Het is automobilisten veel gemakkelijker gemaakt

Eerst even over tweedehands auto’s. Iedereen weet dat de kans op pech onderweg met een tweedehands auto wat groter is dan wanneer je in een nieuwe auto rijdt. In dat kader is het de bestuurders van occasions een stuk gemakkelijker gemaakt, want voor pechhulp voor auto hoef je tegenwoordig geen duur en langlopend abonnementen meer af te sluiten. Neem RoadGuards. Heb je pech, dan bel je dit collectief van monteurs en doorgaan is er binnen het halve uur een monteur bij je om je uit de brand te helpen. De kosten? Die voldoe je gewoon aan de monteur zelf. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt en nog heel erg snel ook.

Lexus Ct is standaard uitgerust met adaptive cruise control

Een Lexus CT in tweedehands uitvoering is een veilige auto. De auto werd zelfs al eens bekroond vanwege de geboden veiligheid. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de acht airbags in de auto en het systeem dat Vehicle Stability Control heet. Behalve veiligheid biedt de Lexus meer. Zo is de auto standaard uitgerust met adaptive cruise control bijvoorbeeld. Wist je overigens dat de Lexus de luxe divisie is van het Japanse automerk Japan? Daarom ook zijn de motoren van de Lexus CT te vergelijken met de motoren die je aantreft in de Toyota Prius en Auris. Voor het overige is Lexus echter een losstaande tak van Toyota, die dan ook verder in geen enkel opzicht vergelijkbaar is met de Toyota.