Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Wat is inbreken precies?

Inbreken betekent eigenlijk een gebouw of object open breken en het betreden van terrein zonder toestemming.  Tegenwoordig is er steeds meer spraken van inbraken in Nederland. Wat de oorzaak hiervan is, is niet duidelijk maar de inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. tegenwoordig is het allang niet meer zo dat ze alleen je huis binnen komen als je niet thuis bent, er zijn zelfs inbrekers die zich bijvoorbeeld voor doen als een KPN medewerker. Ze zeggen dat ze naar de aansluitingen ne het kastje moeten kijken, wanneer je niet oplet nemen ze zo val alles mee.

 

Tips tegen inbrekers

Licht schrikt inbrekers af, zorg daarom voor een automatische verlichting bij je huis die aan gaat wanneer er beweging is. Zorg voor goede sloten, een slotenmaker in Heythuysen bijvoorbeeld kan je precies adviseren welk slot het beste bij jou deur past. Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen is, dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dak of kunnen makkelijk via een raam dat open staan naar binnen klimmen. Laat ook altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen.

 

Inbrekers in Limburg

In het zuiden van Nederland bevind zich natuurlijk het prachtige Limburg, in Limburg hebben ze ook last van inbrekers. Veel mensen schrikken als er word ingebroken en dat is begrijpelijk.  Als er bij je word ingebroken kun je er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld een slotenmaker in Heythuysen hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn omdat er ingebroken is of u kunt voor een veilig slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-heythuysen/