Kennisruimte
Image default
Muziek

Wat huur je in met de DJ?

Een DJ uitnodigen voor jouw feest is één van de beste beslissingen die je maken kunt. Want zeg nou zelf: een DJ weet immers op de sfeer in te spelen. Maar een DJ inhuren met allerlei extra’s kan de sfeer nog meer ten goede komen. Waar kan je dan zoal aan denken?

De DJ booth

De DJ booth is de plek waar de DJ zich bevindt. Kijk eens bij de DJ wat voor booth hij heeft of welke hij kan verzorgen. Hier zitten grote verschillen in en een DJ booth die past bij de sfeer van de avond of misschien wel de aankleding van de accommodatie is natuurlijk wel zo leuk.

Een DJ bus

Een hele speciale plek om de DJ te laten draaien is het inhuren van een Volkswagenbusje met DJ of anders gezegd ‘een dj bus’ huren. In deze Volkswagen zal de DJ staan draaien. Je kunt zo’n bus huren met DJ incluis en de nodige attributen eromheen. Zo heb je een compleet geheel om jouw feest grandioos en onvergetelijk te maken!

Verlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer en meer geluids- en lichteffecten zijn uiteraard zeker sfeer verhogend. Ook dit kan je meestal via de DJ regelen. Of kies je juist voor rook? Hoe dan ook: special effects zijn eigenlijk onmisbaar wil je indruk maken met je feestje.

Een speciale DJ

Kies je voor een allround DJ, die niet alleen maar muziek van nu maar ook muziek van toen draait? Of ga je voor iets speciaals? Denk eens aan de Nu Disco DJ. Nu Disco zijn de dansklassiekers uit vervlogen tijden die nu met de kwaliteit van tegenwoordig gemaakt zijn. Disco 2.0 zullen we maar zeggen. Maar je kunt uiteraard ook gaan voor hele andere stijlen.

Een DJ met een muzikant

Iets heel anders (of gewoon te combineren natuurlijk) is het inhuren van een DJ met een muzikant. Zo zijn er DJ’s die samen met een saxofonist kunnen komen. Ze spelen en draaien na elkaar of er is een samenwerking: de saxofonist speelt mee met wat de DJ draait. Zo kan je ‘snoepen’ van twee werelden. Zowel de sfeer van de DJ en toch ook het unieke gevoel van livemuziek!