Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Vuilnis en het urenregistratie systeem

Werken is iets wat men als mens al jaren doet en waarschijnlijk ook nog wel jaren zal doen. Zo is er werk in verschillende vormen en van verschillende niveaus.

Vuilnismannen

Zo heb je de vuilnismannen en de accountant op kantoor. We kunnen niet zonder beiden. Want het is belangrijk dat het vuilnis wordt opgehaald omdat het anders allemaal ongedierte op zich af zal trekken. Dit kan er dan weer voor zorgen dat er een grotere kans is op ziektes. Veel ongedierte zoals muizen en ratten brengen namelijk virussen met zich mee. Deze virussen doen de muizen en ratten niets. Maar worden deze met elkaar in contact gebracht dan kan het virus overspringen op de mens. Dat kan er dan dus voor zorgen dat deze verspreid worden onder een grote groep mensen. Dit gebeurd dus mogelijk als ratten en muizen op het vuilnis afkomen. De groepen van ratten en muizen die erop af komen worden dan steeds groter en groter. Daarbij worden dan ook steeds meer mensen besmet. Dit kan dus uiteindelijk leiden tot een explosie van het virus onder de mensen.

Accountant

Voor de accountant geldt dat hij voor bedrijven de getallen moet controleren. De accountant moet namelijk een handtekening zetten onder de jaarrekening van het bedrijf. De belastingdienst weet dan dat deze gecontroleerd is. Onder die jaarrekening valt bijvoorbeeld ook de urenregistratie. Iedere werknemer en ook ZZP’ers moeten hun gewerkte uren doorgeven. Via een urenregistratiesysteem wort dit dan bijgehouden. Vervolgens kan dan aan de hand van de gegevens uit dit systeem de gewerkte uren worden uitbetaald.

https://keeping.nl/urenregistratie