Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Vind een refurbished iPhone die perfect bij je past

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone die aan al jouw wensen en eisen voldoet? Dan vind je bij fonu.nl zeker wat je zoekt. Bij deze webshop heb je namelijk de keuze uit verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Daarnaast verkopen ze A-, B- en C-grade refurbished iPhones. Het verschil tussen deze gradaties zit hem enkel in het uiterlijk en de prijs. Hoe nieuwer de telefoon eruit ziet, hoe hoger de prijs. Qua functionaliteit zijn de telefoons hetzelfde. Een A-grade telefoon is het duurst van de drie, maar deze ziet er dan ook zo goed als nieuw uit. De B-grade telefoons vertonen lichte gebruikssporen, maar zijn hierdoor ook voordeliger. Een C-grade telefoon is het goedkoopst, maar deze is zichtbaar gebruikt.

Ga voor een refurbished smartphone met maar liefst twee jaar garantie

Wat voor refurbished iPhone je ook bij fonu.nl bestelt, je bent altijd zeker van kwaliteit en een lange levensduur. Op elke telefoon die je hier koopt, ontvang je namelijk maar liefst twee jaar garantie. Deze garantie is onder andere van toepassing op:

  • Het scherm
  • De bel-functionaliteit
  • Verbinding met mobiele netwerken

Wanneer je telefoon waterschade heeft, een zichtbaar beschadigd scherm of een kapotte oplaadpoort, kun je echter geen aanspraak maken op de garantie. Twijfel je of jouw probleem binnen de garantie valt? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Plaats je bestelling online

Wil je een refurbished iPhone bestellen bij fonu.nl? Dan heb je deze al snel in huis. Bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst worden, bezorgen ze namelijk de volgende dag al. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op jouw nieuwe telefoon. Dat is ideaal wanneer de oude bijvoorbeeld net kapot is of wanneer je simpelweg niet kunt wachten. Ben je benieuwd naar de refurbished telefoons van deze specialist? Bezoek dan de webshop, bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online.

https://www.fonu.nl/